Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je Megafilm?

Od: spider® odpovědí: 12 změna:

Dokáže někdo vysvětlit pojem Megafilm? Co to je? A jsou třeba i Kilofilmy nebo Gigafilmy?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marton*
hodnocení

0x

Je to obyčejný velkofilm, ale ono to talhle zní američtěji. Je to další výplod některého českého megablbce! *smich*

hodnocení

Tak s tím koncem naprosto souhlasím. Tyhle filmy bývají často k vidění v jedné nejmenované televizi ...

trossau*

klasik by to lepe nenapsal...mne take dojimaji zvasty o mistrovi planety (ne sveta) jenom trnu, kdy nam ta nejmenovana televize bude presentovat mistry mlecne drahy...

jabraka*
hodnocení

0x

Ono už superfilm nestačí tahat lidi do kina.Nastoupil Megafilm,a na to giga ještě třeba dojde.Jóó,reklama chce svoje!

JABRAKA

tesyk*
hodnocení

0x

Já znám spíš mikrofilm...:)

perda*
hodnocení

0x

To je speciální pojem TV Nova. Dnes již v podstatě každá pitomost co běží v primetime v sobotu. *smich* Megafilmy jsou dnes také hlavně díla z produkce TV Nova.

Prima má zase pojem PrimaKino.

Megafilm a PrimaKino mají jedno společné - vejde se do nich v průměru 30 minut reklam. *frajer*

ferda1954*

A většinou se na to nedá koukat.

alf*

náhodou, poslední megafilm sněženky pod 25 letech byl super, vydržel jsem nejméně 14 minut a když už jsem se smíchy nemohl udržet šel jsem k počítači.

trossau*

tu reklamu bych jim za zle nemel, diky ji mohou vysilat. to sebranka v ct nenabizi vic a spolyka za to 7,5 mld penez danovych poplatniku...

hodnocení

0x

Taky je krásné slovo "kultovní" . Kultovní seriál. Taky bezva!*hej*

trossau*

jednou z hlavnich podminek pro prijeti moderatora v rozhlase ci televizi je zrejme propadnuti z cestiny uz na zakladni skole...

dannyck*
hodnocení

0x

Megafilm je vlastně film s velkým rozpočtem (za hodně peněz).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]