Nejste přihlášen/a.
Pochlubte se, jak jste na tom se znalostí pravidel silničního provozu. Jedná se o test s animacemi situací na křižovatce a určování přednosti v jízdě.
Test má 50 otázek.
Napište
1) Kolik ste měli špatných odpovědí
2) Jak dlouho vám test trval
3) vypočítejte si index úspěšnosti (čím nižší číslo, tím jste lepší):
čas převedený na vteřiny (n minut*60 + m vteřin) / 50 * počet chyb
4) na čem jste vyhořeli?
5) jste řidič?
Příklad výpočtu indexu:
1) počet špatných odpovědí 5, 2) test trval 21:51 3) index = (21*60+51)/50*5 = 131,1
4) Nad některými odpověďmi jsem musel déle přemýšlet a několikrát jsem se zezačátku spletl kvůli tomu že některé vozidla projedou současně a ne za sebou. 5) aktuálně neřídím
Pro případ, že vám výjde 0 chyb, musím opravit výpočet indexu spěšnosti:
3) vypočítejte si index úspěšnosti (čím nižší číslo, tím jste lepší):
čas převedený na vteřiny (n minut*60 + m vteřin) / 50 * (počet chyb+1)
Příklad výpočtu indexu:
1) počet špatných odpovědí 5, 2) test trval 21:51 3) index = (21*60+51)/50*(5+1) = 157,32
Tak jsem si test provedl znovu. Nejdříve jsem měl dvě chyby během prvních dvaceti otázek chyb takže index (6*60+23)/20*(2+1) mi vyšel 57,45. Tam jsem nečetl poslední odpověď u otázky jak tam je ten semafór, že cyklista musí počkat na znamení až bude mít volno tak jsem se spletl. Jinak bez dalších chyb mi vyšlo 59,88 a kdybych neměl chybu měl bych 19,96.
10 jsem jich udělala správně, čas necelé 4 minuty, dál jsem již nepokračovala
Nn, když já u toho pracuji, tak se mi to zdálo dlouhé vždycky jen nakouknu...
kolem 90%
Škoda, příjde mi že čím dále se dostanete tím je to těžší. Prvních cca 15 je lehkých.
U první otázky jsem se zdržel než jsem si ji důkladně přečetl, ale pak už jsem měl průměrný čas na odpověď kolem 20-24s jako vy. Ale právě jak postupujete dále tak jsou tam věci nad kterými jsem strávil třeba 40-60s.
tak já měla do 15.otázky všechno správně, čas 2.50, ale u té 15.otázky jsem zvolila odpověď na otázku, v jakém pořadí projedou vozidla křižovatkou: odpověď č.2: jedno auto, druhé auto, cyklista - ale měla být správně odpověď č.3: jedno auto, druhé auto a po změně světel cyklista tuhle odpověď jsem už ani nečetla, protože 2. mi přišla správná... to mě naštvalo, dál nepokračuju...
kolem 90%
Já jsem u té (nebo jiné podobné?) otázky četl po změně směru (což mi nedávalo moc smysl) nebo tak něco, ale dal jsem správnou odpověď.
Vyšel vám index úspěšnosti 181,3333 = (2*60+50)/15*(15+1)
Ale houby. 22,66667 = (2*60+50)/15*(1+1)
protože jste měla jednu chybu.
kolem 90%
Je třeba si nainstalovat flash modul. Provádí se stažením v prohlížeči, pak spuštěním, pak na výzvu zavřete prohlížeč a zvonu spustíte prohlížeč. Instalace se dokončí. Flash si musíte na stránce povolit, pokud se vám nezobrazuje automaticky. Kliknete na to a zobrazí se vám výzva jestli chcete blokovat obsah nebo povolit. Dáte povolit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.