Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Test znalostí pravidel silničního provozu

Od: h4ever® odpovědí: 11 změna:

Pochlubte se, jak jste na tom se znalostí pravidel silničního provozu. Jedná se o test s animacemi situací na křižovatce a určování přednosti v jízdě.

Autoškola - test /...

Test má 50 otázek.

Napište

1) Kolik ste měli špatných odpovědí

2) Jak dlouho vám test trval

3) vypočítejte si index úspěšnosti (čím nižší číslo, tím jste lepší):

čas převedený na vteřiny (n minut*60 + m vteřin) / 50 * počet chyb

4) na čem jste vyhořeli?

5) jste řidič?

Příklad výpočtu indexu:

1) počet špatných odpovědí 5, 2) test trval 21:51 3) index = (21*60+51)/50*5 = 131,1

4) Nad některými odpověďmi jsem musel déle přemýšlet a několikrát jsem se zezačátku spletl kvůli tomu že některé vozidla projedou současně a ne za sebou. 5) aktuálně neřídím

doplněno 23.10.16 16:13:

Pro případ, že vám výjde 0 chyb, musím opravit výpočet indexu spěšnosti:

3) vypočítejte si index úspěšnosti (čím nižší číslo, tím jste lepší):

čas převedený na vteřiny (n minut*60 + m vteřin) / 50 * (počet chyb+1)

Příklad výpočtu indexu:

1) počet špatných odpovědí 5, 2) test trval 21:51 3) index = (21*60+51)/50*(5+1) = 157,32

doplněno 24.10.16 20:14:

Tak jsem si test provedl znovu. Nejdříve jsem měl dvě chyby během prvních dvaceti otázek chyb takže index (6*60+23)/20*(2+1) mi vyšel 57,45. Tam jsem nečetl poslední odpověď u otázky jak tam je ten semafór, že cyklista musí počkat na znamení až bude mít volno tak jsem se spletl. Jinak bez dalších chyb mi vyšlo 59,88 a kdybych neměl chybu měl bych 19,96.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Udělal jsem 20 otázek, všechny správně, ale dál už mě to nebavilo.

hodnocení

kolem 90%

Asi to ovládáte slušně, nicméně škoda že tu nikdo nemá trpělivost to dokončit. Ono to už kolem 30. otázky začíná být těžší, je třeba více času na rozmýšlení. Jsou tam tramvaje a různé chytáky. Dobré na procvičení mozku.

lidus*
hodnocení

0x

Už nepokračuji, 6 otázek a 2x jsem bourala, budiž mi omluvou, že ŘP mám na traktor a 30 let jsem neřídila. Jo jo, můj muž mi vždycky říká, kdo neumí jezdit s koňma, nemá co dělat ani na kole.

hodnocení

0x

10 jsem jich udělala správně, čas necelé 4 minuty, dál jsem již nepokračovala

doplněno 23.10.16 16:08:

Nn, když já u toho pracuji, tak se mi to zdálo dlouhé *smich* vždycky jen nakouknu...;)

hodnocení

kolem 90%

Škoda, příjde mi že čím dále se dostanete tím je to těžší. Prvních cca 15 je lehkých.

doplněno 23.10.16 16:15:

U první otázky jsem se zdržel než jsem si ji důkladně přečetl, ale pak už jsem měl průměrný čas na odpověď kolem 20-24s jako vy. Ale právě jak postupujete dále tak jsou tam věci nad kterými jsem strávil třeba 40-60s.

hodnocení

0x

tak já měla do 15.otázky všechno správně, čas 2.50, ale u té 15.otázky jsem zvolila odpověď na otázku, v jakém pořadí projedou vozidla křižovatkou: odpověď č.2: jedno auto, druhé auto, cyklista - ale měla být správně odpověď č.3: jedno auto, druhé auto a po změně světel cyklista *bzum* tuhle odpověď jsem už ani nečetla, protože 2. mi přišla správná... to mě naštvalo, dál nepokračuju...

hodnocení

kolem 90%

Já jsem u té (nebo jiné podobné?) otázky četl po změně směru (což mi nedávalo moc smysl) nebo tak něco, ale dal jsem správnou odpověď.

doplněno 23.10.16 16:17:

Vyšel vám index úspěšnosti 181,3333 = (2*60+50)/15*(15+1)

doplněno 23.10.16 16:22:

Ale houby. 22,66667 = (2*60+50)/15*(1+1)

protože jste měla jednu chybu.

tylerhall*
hodnocení

0x
Rád bych ale bohužel.
Test znalostí pravidel silničního provozu
hodnocení

kolem 90%

Je třeba si nainstalovat flash modul. Provádí se stažením v prohlížeči, pak spuštěním, pak na výzvu zavřete prohlížeč a zvonu spustíte prohlížeč. Instalace se dokončí. Flash si musíte na stránce povolit, pokud se vám nezobrazuje automaticky. Kliknete na to a zobrazí se vám výzva jestli chcete blokovat obsah nebo povolit. Dáte povolit.

kakamila
hodnocení

0x
H4ever se tady při neděli nudí...
hodnocení

kolem 90%

To si nemyslím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]