Nejste přihlášen/a.
Dobry den, nemohu sehnat boty a tak mne napadlo, ze ty co mam a jsou pohodlne, prestrikam na cernou barvu (puvodni seda). Ale nevite, zda by to obuvnik provedl? Pokud bych musela sama, doporucite mi sprej? Byla jsem u Bati,ale pani nevedela, co by mohlo drzet. Boty jsou kozene. Diky
Sháněl bych nové boty na botách barvy moc nedrží a zvláště pokud jsou již nošené a ošetřené jakýmkoli přípravkem.
ošetřené boty se velice špatně odmašťují, ošetřeující prostředky obsahují silokon nebo báze teflonu a to jsou obě látky, na kterých obecně barvy nedrží
Tady to vypadá celkem jednoduše.. proč to nezkusit aspoň na jednu sezónu?
Nebo třeba tohle terno-shop.cz/...
Moniko, ono to zřejmě vydrží déle.. Je to super vychytávka, konkrétně na ty baleríny to nemá chybu.
...Díky Tomas
Ty balerínky vypadají moc pěkně, ale je to jen na patách. Tady jde zřejmě o celé boty, kde by bylo potřeba ošetřit nejen ty paty, ale všechno. Nedělala bych to. Protože jak člověk chodí, dělají se na přední straně bot takové vrásky. A z nich se ta nová barva opráskává. Pomalu, ale jistě. Takže nakonec budete mít černé boty s šedivými vráskami. A bude to vidět a nebude to pěkné.
Udělejte si radost, šedé nechte šedými a kupte si ještě ty černé. Dnes je tolik bot, tolik výrobců, tvarů, barev, materiálů, a cen, že ty správné určitě seženete. A nebudete muset mít strach, že se Vám boty v těch namáhaných záhybech oloupou. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.