Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu nebo lépe zkušenost.Chci koupit jako dárek tyčový vysavač na dobíjení a prosím o radu která značka se vám osvědčila,budou ho používat na podlahy a dlažbu hlavně na chloupky od pejska.Já mám ruční Bosh za 1300kč a i když recenze měl od spotřebitelů pozitivní,jsem zklamaná nesebere skoro nic.Tak bych ráda nekoupila stejně nepraktický a navic ten můj je první akumulátorový výrobek a tak vůbec nevím jestli jsou na tom všechny stejně nebo jsem si vybrala šmejd a těm co si to přejí jako dárek to radějí nevymluvit.Díky
Já jsem kdysi, zamlada měla tyčový vysavač, ale do sítě. Stále jsem na něho s láskou vzpomínala, jak jsem ho používala místo smetáku. Předsíň, kuchyň, šmrc šmrc. Vloni mi ho mladí koupili a já jsem šťastná. Visí na hřebíku místo smetáku. Ale nikdy bych si nekoupila na dobíjení. Mám se šňůrou a je to bezva!
Tenhle: mall.cz/...
Přečtěte si celý popis.
Ale i tak je dobře mít doma normální vysavač, na úklid a tenhle malý, tyčový, používat na rychlou, bleskovou likvidaci smetí na podlaze.
Měli jsme podobný od zn. Zepter a nestál za nic, slabý výkon,vyhozené peníze a vysavač taky.Když, tak jedině do sítě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.