Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tyčový akumulátorový vysavač

Od: miji odpovědí: 6 změna:

Prosím o radu nebo lépe zkušenost.Chci koupit jako dárek tyčový vysavač na dobíjení a prosím o radu která značka se vám osvědčila,budou ho používat na podlahy a dlažbu hlavně na chloupky od pejska.Já mám ruční Bosh za 1300kč a i když recenze měl od spotřebitelů pozitivní,jsem zklamaná nesebere skoro nic.Tak bych ráda nekoupila stejně nepraktický a navic ten můj je první akumulátorový výrobek a tak vůbec nevím jestli jsou na tom všechny stejně nebo jsem si vybrala šmejd a těm co si to přejí jako dárek to radějí nevymluvit.Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já jsem kdysi, zamlada měla tyčový vysavač, ale do sítě. Stále jsem na něho s láskou vzpomínala, jak jsem ho používala místo smetáku. Předsíň, kuchyň, šmrc šmrc. Vloni mi ho mladí koupili a já jsem šťastná. Visí na hřebíku místo smetáku. Ale nikdy bych si nekoupila na dobíjení. Mám se šňůrou a je to bezva!

Tenhle: mall.cz/...

Přečtěte si celý popis.

doplněno 23.10.16 08:05:

Ale i tak je dobře mít doma normální vysavač, na úklid a tenhle malý, tyčový, používat na rychlou, bleskovou likvidaci smetí na podlaze.

jabraka*
hodnocení

0x

My s oblibou používáme Sweeper.-aku zametač.Zametáme s ním spolehlivě jak lino,tak koberec.

JABRAKA

miji
hodnocení

Děkují moc všem za rady a názory.

mate59
hodnocení

0x

Měli jsme podobný od zn. Zepter a nestál za nic, slabý výkon,vyhozené peníze a vysavač taky.Když, tak jedině do sítě.

haf

Pokud chcete výkonný vysavac, tak jedine do site, ty dobijeci jsou vsechny slabe, dobre snad jen na prach a lehke smeti. Kdyz uz snura tak automat. zavijeci funkce a taky aby nebyl tezky, vetsi kolecka na spodu nebo kluzaky, neprilis hlucny a s moznosti 2 v 1 :)

balzerka
hodnocení

0x

Měli jsme kdysi, tak před 15 lety. Rozčilovalo mne, že se rychle vybil. To není na souvislý úklid, ale jen pohotovostní , třeba po snídani po děckách kolem stolu. Určitě už dnes budou lepší .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]