Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pokud se toho bojíte, tak to nebude do budoucna dobré. Ovšem, jinak bych v tom problém neviděl. Jen by i ona měla vědět, že jste starší o deset let a když s tím nemá problém, tak není co řešit. Zdravím!
ahoj,
v tomhle problém nevidím. Moje současná partnerka je také o 10 let mladší a vše OK. V minulosti jsem měl již o 9 let mladší, byli jsme spolu 7 let a nerozešli jsme se kvůli věku. Bývalý kolega z práce to měl stejně jako Ty: on 30 let, ona 21 let a také OK. Takže věku samotného bych se nebál, záleží na jiných věcech. Někdo může ve 30-ti vypadat a chovat se jako padesátiletý a naopak - o tom to spíše je!
také záleží v jakém období života se rozdíl posuzuje: např. 25 / 15, nebo 55 / 65, ale to není tvůj případ...
Já si mylím, že když se ti dva, ve svých projevech, sejdou na půl cesty, problém být nemůže. Když jeden nebo druhý se snaží křečovitě přizpůsobit, je to srandovní. Když si "tatík" nasadí čepici štítkem dozadu a hraje si na rebela nebo se mladá snaží změnit na usedlou maminu, pak je to srandovní. Vpodstatě to ale problém není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.