Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, patrně nikdo by neudělal krém ze zkažených vajec, ale i dobrý krém se může zkazit.
A to bude asi tento případ - započal rozklad. Zdravím!
Neoplozené vejce (a vejce oplozené a nezahřáté) se Vám nikdy nezkazí do této podoby. To spíš časem vyschne. Staré vejce může být odporně rozteklé, popř. po uvaření gumové, ale žádný sirovodník v něm nebude! Takže pokud jste nedělal krém ze záprtků (vajec s odumřelými zárodky kuřat, která byste musel nejspíš vytáhnout zpod kvočny), bude ten důvod někde jinde. Také byste to už cítil hned po rozbití - ten zápach je totiž neskutečně ohavný.
Mimochodem, odkud ta vejce máte?
A slepice na nich neseděly?
Víte jak odporně smrdí sulfan (sirovodík)? Tak totiž smrdí zkažené vejce, v kterém se tento plyn vytváří.Ten krém jste tvořil vy nebo jste si koupil zákusek? V prvním případě byste tedy měl napsat všechny ingredience, třeba chuť alkoholu má příčinu jinou. A v druhém případě by krém mohl být ochucen alkoholovou trestí a štipavost projevem starého zákusku. A ještě otázka, krém jste chutnal jenom vy, nebo chuť alkoholu cítí i ostatní?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.