Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vaše koníčky a zájmy

Od: elizabeth odpovědí: 14 změna:

Ahoj, jaké jsou vaše zájmy? Máte třeba nějaký neobvyklý koníček nebo se věnujete něčemu zajímavému? :) Ráda bych se inspirovala, protože v poslední době nemám o nic zájem a nic mě nebaví... třeba najdu něco nového. Děkuju! :)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wehappyfew*
hodnocení

0x
Zdravím,
od raného dětství mne to vždy (a dál bude) táhlo k PC a IT oblasti, hraní. Bohužel se tento koníček negativně projevil na mém fungování ve společnosti, tudíž jsem nedávno prozřela a řekla si, že nechci dopadnout jako nesamostatný "nolifer" a zoufalec, kterému život utíká mezi prsty. V současnosti svou energii směřuji k novým "variabilnějším" hobby. Fotografování, cyklistice, četbě či skládání puzzlí (čím větší, komplikovanější, tím lépe, i 3D). (:
elizabeth
hodnocení

S hraním jsem na tom stejně. :) Tolik mě už nebaví a hledám vyspělejší a obdivuhodnější zájmy, které by mi něco přinesly. Mockrát děkuji za tipy ;)

hodnocení

0x

elizabeth, zkuste napsat román. Máte na to! Podle vámi založených diskuzí jste osmnáctiletá, rozvedená s dvěma dětma, máte akné a přitom vám i jednou přispěli tisícovku na důchod, neumíte vařit a váš manžel si píše z bývalkou... To jen namátkou. *smich*

2kedar*
19.10.16 16:28

*haha* *palec*

Bezva..!

elizabeth
hodnocení

Těsně vedle *smich* akné a vaření mi vážně dělají problémy, takže základ už mám *smich*

hodnocení

0x

Od dětství jsem kreslila a malovala, nyní v důchodu vyrábím keramiku.*tanec*

hodnocení

0x

Muzika (pasivně), scrabble (i závodně, mám za sebou dvě reprezentace ČR na MS a letos jsem se sedmý rok za sebou kvalifikoval na republiku, kde jsem už dvakrát byl v první desítce - loni sedmý, tož bych to letos chtěl dotáhnout ještě výš), četba, cizí jazyky, šipky, umění...

hodnocení

0x

Koníčků mám hodně; ještě kdybych se jim věnovala pořádně, aby z toho něco bylo.

(slavistika a obecně jazykověda, folklór, umění všeho druhu, živá příroda jako celek, chov hospodářských zvířat, zahrádkářství, některé ruční práce apod.)

hodnocení

0x

No tak pro Vás asi nic moc inspirativního *nevi*.

Od dětství elektronika - elektrotechnika (na dlouhá léta se mi stala povoláním), fotografování (institut výtvarné fotografie), později amatérská kamera, kutilství téměř všeho druhu, IT (krátce profesionálně), sbírání lahví od "ginu", který jsem vypil (mám jich zatím 111, každou jinou (chudáci játra *smich*)), lehký, až střední "offroad" (mám Jeep, ale už skoro není kde jezdit :(), pěší i auto turistika po vlastech českých (pokud zdravotní stav dovolí). V posledních letech ale není na koníčky nějak čas a u některých mi už tak říkajíc "ujíždí vlak" :( (hlavně elektronika a IT). Všem těm koníčkům se ale věnuju aspoň příležitostně, rozhodně se nenudím, ale protože jsem s přibývajícími léty poněkud zlenivěl *frajer*, spíš nestíhám.

maqdon musím s vámi souhlasit, že člověk nestíhá. Roky přemýšlím nad tou záhadou, že když již nemusím chodit do práce a jsem v důchodu, čas mi ubyl, místo aby přibyl, je to takový zajímavý jev. :-D

hodnocení

0x

Já mám od 17 let počítače_internet,programování,matematika,borland Delphi,neuronové programování,Matlab a Maple,Olly debugger,strojový kod.Pak duchovno,meditace- hindu,naslouchání stromům.

kaarel
hodnocení

0x

soustredte se na to co vam jde a z ceho mate radost k.

dylin
hodnocení

0x

Legenda internetu Michal Kolesa u žen obdivoval plavání... možná to není špatný nápad zkusit :D

lidus*
hodnocení

0x

Zájem bych měla o kde co, zdraví mi dovolí sedět u PC, pohrabat se v zahrádce, přečíst si knížku a povídat si nebo hrát nějakou stolní hru s vnoučaty. Vše pouze v sedě a tak v poslední době sedím s manželem v dílně a koukám jak renovuje staré babety a pionýry. To, že se pak jede projet mu jen závidím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]