Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak originálně darovat peníze

Od: macek71® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,je tady spousta šikovných lidí , proto bych poprosil o radu, jak originálně darovat peníze k narozeninám (40 ) a ke svatbě. Nejlépe foto. Děkuji předem.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cesmina*
hodnocení

0x

Není to tak dlouho co jsem v jednom hoby pořadu viděla jak udělali takové aranžmá z kytek do košíčku a do toho zastrčili pěknou obálku.Nebo nějakou originální krabičku.Možná to byl Loskuták.

hodnocení

0x

Pár nápadů je tady nebo tady

Jetro, ten druhý odkaz, ten je moc bezva! ;) Já jsem svým mladým kdysi vyrobila ptáčky, místo křidélek měli 2 poskládané bankovky tak, aby barevně ladily. Ptáčci viseli na nitkách a předávala jsem je v krabičce s dírkami, jako kdyby byli živí. :-D

Jak originálně darovat peníze

brum
hodnocení

0x

V krabici od vína ;)

balzerka
hodnocení

0x

I s peněženkou nebo v zajímavé pokladničce. K svatbě jsem kdysi vyrobila malý model gauče z krabiček od past na zuby a potáhla / polepila/ ho látkou a dovnitř dala peníze na koupi toho gauče.

paw*
Davali jsme takto lednici. A taky jednomu ke svatbe se nechala svarit pokladnicka ve svaru prasatka, ta se naplnika drobnyma a darek k tomu byla jeste mala flexa.

hodnocení

0x

Já jsem jednou vyrobila malou postýlku i s peřinkami a do toho jakoby dala "spát" dvoutisícovku převázanou mašličkou, pak jsme říkali, že Emička spinká - je tam Ema Destinová. A teď mám nachystanou propisku, kterou obalím bankovkou a zase mašlička a na to jsem ušila malou látkovou kabelku. Ještě jsem si vzpomněla, jak jsem jednou koupila stojánek na tužky a místo užek tam dala bankovky převázané do ruličky.

martinaa*
hodnocení

0x

Před pár lety jsem na svatbě potkala krásnou kytici, umělou. Byly to drátky a místo každého květu byla pěkně stočená bankovka. A že jich tam bylo minimálně dvacet ;).

jabraka*
hodnocení

0x

letým daroval kreditní ka letým vnoučatům rtu,s pevnou je mi trapné darovat peníze jen tak.Vždy hledám nějaký extra způsob.K vánocům jsem už daroval více jak 18letým vnoučatům každému kreditku v ozdobné obálce se slušnou částkou.

Manželce jsem před časem rozdělil právě získanou odměnu za vyřešený úkol ,která činila asi 2x normální výplatu.Rozměnil jsem ji na stokoruny a zabalíčkoval jsem je jako z banky.Zabalil jsem tyto balíčky do krabičky od bomboniéry s průhledným víkem.Pohled vzrušoval i mě.Pod stromečkem dostal manželku,její sestru i tchýni do šoku.Tento pohled si zapatuji až do smrti.

JABRAKA

il*
hodnocení

0x

dcerám jsem je dala do injekční stříkačky - koupíte v lékárně - s nápisem " finanční injekce"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]