Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmeškané volání 777 337 285

Od: jan2 odpovědí: 5 změna:

co je to za číslo? dá se to zjisti? 777337285

dík

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Koukněte sem.

wehappyfew*
hodnocení

0x
Zdravím,
číslo by mohlo mít vazbu na firmu OlfinCar, s.r.o. (prodejce vozů), jelikož vlastní i koncovky 278/280/281/283/287/288/289/294.

hodnocení

0x

Serverů sloužících ke zjišťování identity volajícího je celá řada - ten již uvedený není zdaleka jediný, proto je nejlépe hodit ho do Googlu a ohraničit uvozovkami. Mně to vyhodilo třeba tyto zajímavé informace: cislo.info/...

hodnocení

0x

Buďte rád, že bylo zmeškané. Kdyby někdo hodně stál o spojení s vámi, poslal by sms.

cinematic*

To se mi stalo zrovna dnes. Nejprve volá pro mě neznámé číslo, nevzal jsem to a následně přišla SMS, kde mi tvrdili, že jsem měl o něco zájem, tak ať se jim ozvu. Poslední dobou to zkoušejí tihle otrapové stylem, že se z vás snaží udělat blbce. Minulý týden mi zase nějaká ženská vehementně tvrdila, že jsem byl na nějaké předváděčce matrací a tak že mi teď volají jestli mám zájem. Samozřejmě nesmysl, nikde jsem nebyl, ale zkusila to. Ještě že jdou ta čísla blokovat...a že už jich tam mám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]