Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hruď- chlupy- krátit?

Od: mrgandy* odpovědí: 8 změna:

Nikdy jsem se neholil, ale už mě začínají celkem štvát chlupy na hrudi. Ani mi tak nevadí chlupy, to je v pohodě, ale spíš jejich délka. Od pupku dolu je to obdobně, tam jsem už začal lehce krátit, jednou za čas, vydrží to dlouho, ale na hruď nějak nemám odvahu. Co si o tom myslíte? Můžu to zkrátit nebo i po zkrácení začnou chlupy tvrdnout, sílit, atd...? Nechci vypadat samozřejmě jako nějakej metrouš, ale ani jako orangutan, kterej se o sebe nestará...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bigboss
hodnocení

0x

WTF?:-D Nikdy jsem to neholil.

guli*
hodnocení

0x
Ber to tak, pro některé ženy je chlupatý hrudník symbolem mužnosti. Pokud máš trvalý vztah a tvé polovičce to nevadí, tak bych to být tebou neřešil.
sebod*

Ježkovy voči. Určitě neholit, nestříhat. Aspoň vypadáš jako pořádnej chlap ;)

hodnocení

0x

Za mě nic nekrátit!

hodnocení

0x
Před pár lety jsem si na přání/rozkaz kardiologa hrudník oholil, aby se na něm udržely elektrody holteru.
.
Nemohl jsem se pak na sebe pár dní podívat do zrcadla. Hrůza. Úplně jiné, cizí, tlusté růžové tělo. Až jsem se styděl... A to nemám ani nadváhu, ani ochabnuté svaly nebo kůži.
Naštěstí ochlupení dost brzo dorostlo, s ním se vrátilo moje sebevědomí. Vrátila se i manželka, která se přestala smát a mluvit o zabíjačce.
.
Pokud to člověk jednou za delší čas zakrátí, chlupy neztvrdnou. U brady je to něco jiného.
A ty dva-tři dlooouhé chlupy, co lezou z výstřihu košile,třeba vyškubnout i s kořínky.
Díky sebod, ildika! Je vidět, že poznáte chlapa...

hodnocení

0x

To, že krácením chlupy tvrdnou a sílí, to je naprostý nesmysl! Je to tím, že když se po ostříhaných přejede, působí zarovnané konečky, ostře. Ikdyž síla zůstává stále stejná. Když potřebujete, klidně zkraťte. Časem dorostou. ;) Co by museli mít na hlavě mužští, kteří si holí vlasy až na kůži?!

lidus*
hodnocení

0x

Vždy jsem obdivovala muže se zarostlou hrudí. Nekrátit, neholit.

wehappyfew*
hodnocení

0x
Zdravím,
mně se upřímně brutální "koberce" na zádech, podpaží, hrudi a dalších částech těla hnusí, působí to na mne asexuálně, zvláště u zpocených. Decentně oholené/zastřihnuté tělo již optikou snesu, ochlupení holt už v dnešní době není trendy.
Nicméně pokud muž dodržuje hygienu a je vidět, že o sebe dbá, plus, pokud se to partnerce/-ovi nepříčí, pak ať klidně nosí, kdo chce - co chce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]