Nejste přihlášen/a.
Čau lidi, co podle vás vypadá líp:
nosit takhle buď takovou army bundu, na zip
ulozto.cz/...
nebo takhle nosit baseballovou bundu, s rukávy jiný barvy, na stiskací druky
tinyurl.com/...
Který ten styl, takhle nošená vypadá lepší, jakože teda víc hustě? Toť vše, můžete prosím hlasovat. Díky a mějte se!
Jo, ještě bych doplnil že se vyrábějí v různých barvách, popřípadě barevných kombinacích.
doplněno 13.10.16 20:32:
Jde mi hlavně o ten typ! Jestli army nebo bejs.
Barvu si pak rozmyslím.
doplněno 13.10.16 22:19:
Ahoj lidi, zatím to vychází teda na army tak která barva army US bundy bude hustá pro takové nošení jako na těch odkazech? Přemýšlím o některé z těchto čtyřech, ale dělá se jich mnohem víc, i vínová, modrá, jiný vzory maskáče, ...
Takže uvažuju zatím nejvíc mezi:
zeleným maskáči(woodland camo), černou, černobílém maskáči(urban camo), olivově zelený
Která se pro takový styl nošení hodí, je hustá? Anebo myslíte že bude lepší jiná? Písněte. Díky a mějte se!
army
Popravdě - mně se také nelíbí ani jedna, ale když už, tak tu celočernou.
doplněno 13.10.16 23:16:
Možná by byla ještě lepší ta olivově zelená - prostě aby to bylo alespoň trochu originální.
doplněno 13.10.16 23:25:
Každý máme nějaký styl, to je pochopitelné - přesto si ale myslím, že je lepší vypadat alespoň trochu originálně.
Ne jako 50% kolemjdoucích na ulici. Nicméně zde by se to, podle mě, dalo vyřešit i tou barvou.
0x
doplněno 16.10.16 22:02:
No - to je můj názor na lidi, co nosí takové bundy - styl, který říká něco o jejich charakteru. Na hlavě pleš od 10ti let, hlavně plné bicáky a nahradit si tak IQ - také se mi nelíbí ani jedna z vámi vybraných - tj. jedna horší než druhá.
Nevím proč si mně vy a martaaa berete vůbec do huby a plácáte bláboly o tom co je v hlavě a o nahrazování IQ.
Dělá vám dobře urážet takhle anonymně přes internet lidi? Trochu trapný, ne? ![]()
Ještě by mně zajímalo, jestli byste našli odvahu mi to říct přímo. Prostě z očí do očí, bez anonymity internetu...to byste asi byli zticha...![]()
army
Volila bych podstatně mírnější formu než jmlc®, ale jo - řekla bych vám, co si myslím (kdybyste se mě zeptal).Kde přikládám oblečení až takovou váhu? Neotřele - na to se tady ptám! A z jakého důvodu mně tady pořád napadáte že nemám nic v hlavě! Vůbec mně neznáte, (já vás taky ne, asi naštěstí) tak nechápu proč se tady pořád o mně otíráte.
Tak to vezmu od zadu - ne, do očí bych vám to neřekl, protože bych se bál, že místo rozhovoru budete věc řešit násilím - to je totiž z 99% jediné možné řešení u lidí typu nosícího takové oblečení.
Neurážím - vysvětluji svůj názor na lidi, kteří nosí dané oblečení. A jelikož místo pouhé koupě se před tím musíte dotazovat na webu, co je lepší za odstín bundičky, která bude víc hustá či cool - tím více se přikláním k názoru, že toto může dělat pouze žena nebo 4% muž.
Homosexualita není urážkou - homosexuálové se chlubí a jsou hrdí na to, že jsou těmi, kým jsou. Mám i pár spolupracovníků tohoto zaměření a normálně s nimi jednám - jsou to lidé.
Obecně jsem ale chtěl naznačit tím vtipem, že je pouhá hloupá myšlenka mezi lidmi, že šaty dělají charakter či člověka. Ukázkově v tom vtipu bylo řečeno vše - tedy já jsem to tam viděl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
čekejte prosím, probíhá přenos dat...