Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej léků přes internet

Od: mcarlos* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,mohu po internetu nabízet k prodeji volně prodejné léky,aniž bych porušil zákon.Jedná se o pozůstalost a lékárna mi je už nevykoupí.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Než začnete cokoliv podnikat, zkontrolujte data spotřeby na krabičkách. Určitě je mnoho z nich, prošlých. Do lékárny je odneste k likvidaci, ne k výkupu. ;) Na balném a poštovném ztratíte mnohem více, než vyděláte. Potřebné léky každému předepíše lékař. Určitě je neprodáte, nevyděláte na nich.

mcarlos*
hodnocení

Nepodnikám a nechci na ně vydělat,chci je jen vrátit,dokud ještě neprošly.Ale jinak díky za odpověd.

lidus*

Vracela jsem po tchánovi velké množství léků do lékárny, zadarmo, prošlé nebyly, některé byly hodně drahé. Pokud jsou to volně prodejné léky, můžete to zkusit ale půjdete s cenou na 50% a nebo ještě méně. Ptala jsem se po rodině a nějaké "doplňky stravy" rozdala.

iz*
hodnocení

0x

Léky přes interne/... (PDF, 61 kB)

Podle článku může léky prodávat jenom skutečná kamenná lékárna. Článek je sice z roku 2006, ale myslím, že se v tomto nic nezměnilo...

uska*
hodnocení

0x

Navštivte první domův důchodců a neprošlé léky darujte personálu. Ti se ubotřebí pro své klienty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]