Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup triček

Od: patas odpovědí: 6 změna:

Zdravím, chci se zeptat, zda-li víte někdo o dobrém obchodě na netu s tričkama a celkově s oblečením, kde je dovoz zdarma.

Předem děkuju :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano vím. Je to AliExpres. Doprava zdarma a výběr obrovský.

doplněno 14.10.16 19:18:

Nojo, ale tady u nás je platba za dopravu nevyhnutelná. Od 99 Kč výše. Jinak to nejde. U "Alíka" se někdy ani měsíc nečeká. Někdy sice ano, ale většinou je to do tří neděl. Teď jsem právě čtyři hodiny procházela nákup svetrů a legín pro kamarádku a výběr a ceny jsou tam nesrovnatelné s tím, co se dá najít u nás.

patas
hodnocení

Aliexpres znám :) Je to dobrý obchod, ale nechci moc čekat měsíc :/

hodnocení

0x

Mnoho e obchodů má místa, v různých městech, odkud se zboží dá vyzvednout za maličký poplatek. Vkaždém obchodě naleznete v "doprava".

doplněno 15.10.16 07:51:

Suzymon, některé ano, některé ne. Třbas MA LL.cz. nebo Úložka, poplatek má. Když obchod v určitém městě má svou prodejnu, třebas Tchibo, tak se neplatí nic. Ale když zboží pošlou na Úložku, kde je zboží z mnoha firem, tak tam poplatek je.

doplněno 15.10.16 07:52:

Ne Úložka, ale Úloženka cz..

Babko, pokud si zboží vyzvedneš sama, neplatíš ani ten maličký poplatek. Není za co, pro zboží si dojdeš sama a pokaždé to každý prodejce zdůrazňuje. Osobní odběr je ZDARMA.

lidus*

Přímo do kamenného obchodu zdarma, do úložny bývá poplatek cca 30-50,-. Objednávám hodně a většina obchodů má za určité množství (cenu) poštovné zdarma, vždy ale platíte cca 35,-doběrčné (pokud je to na dobírku). Některé obchody v Brně, dovezou bez poplatku pokud objednané zboží má určenou cenu.

Nikdy jsem této služby nevyužila, neboť ve svém okolí nemám žádnou takovou úložnu. Ale vždy při objednávce vidím, že pokud bych si objednané zboží vyzvedla osobně, je naprosto zdarma. Nic se neplatí, ani dobírka, ani nic jiného. Ale vzomínám si, že jsem někde četla, že toho využívají zaměstnanci té sběrny a přesto zákazníkovi to "doběrečné" a nějaký poplatek účtují a jde to do jejich kapsy. Já bych to ovšem nezaplatila a okamžitě bych informovala obchodníka který mi produkt prodal. Je to podvod a když se lidé nechají napálit, tak se nedá nic dělat. Pokud by to bylo jakkoli zpoplatněno, MUSÍ to mít prodejce uvedeno ve svých internetových podmínkách prodeje a doručení. Chce to pokaždé číst podmínky dodání a pak se nenechat napálit. Prodejce musí uvést do svých podmínek, že je služba ve výdejních místech zpoplatněna, je to jeho povinnost a určitě by to tam bylo zveřejněné. 35Kč nějaké divné doběrečné je hloupost, za dobírku běžně platím 80Kč navíc u všech internetových prodejců, když mi to přivezou až pod nos domů a mám to také fakturované.

doplněno 15.10.16 14:26:

Tak jsem si schválně tu "uloženku" vyhledala. Tak to se omlouvám, ale nikdy jsem se s tím nesetkala a to také hodně objednávám na internetu. Asi jsem si nechtěně vybírala prodejce, kteří tuto službu nenabízí. Jenom tu o které jsem psala. tedy osobní vyzvednutí na pobočce v určitém místě. A tam to je zdarma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]