Nejste přihlášen/a.
Blíží se takový trh a já potřebuji poradit co bych tam mohla prodávat,něco vyráběného...
Děkuji předem za každou odpověd!
Nějaké sirupy, džemy. Šít etue, peněženky, tašky.
Myslíte, že stihnete nějaké výrobky udělat? Moc času není. Můj názor. Škoda, že jste se nezeptala dřív. Konkurence je asi velká.
Jednou jsem před léty vymámil z exkolegy krásnou svíčku... vysoká asi 25 cm, tlustá asi 7 cm, krásně stála, měl jsem to v bytě na čestném místě, na a byl to odlitý ztopořený penis, nahoře samozřejmě na správném místě knot, kde žalud z jedné strany nahoře přecházel do siluety dívčího obličeje tulícího se k tomuto válcovému orgánu, a po stranách svíčky, teda toho penisu bylo zaintegrované její dívčí tělo, dole přecházející do kleku - což byla zároveň ta obdéníková podstava - vše odlito z vosku, vkusné, umělecké...
Nikdy jsem to nazapálil a při stěhování mi to někdo asi ukradl. Kdybych to někde viděl, dal bych za to 2 kila s přehledem - originální dárek na všechny události co chlapi slaví ..
PS: za ideový námět beru 5 % z prodeje
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.