Nejste přihlášen/a.
V emailu máte vždy upozornění, že až bude zásilka na depu zadaná do evidence, teprve pak ji můžete vysledovat. Netrvá to hodinu od podání na poště ale klidně i den nebo dva.
Takto to chodí ve všech eschopech kde něco objednám já a ještě mi vždy příjde SMS od pošty.
Stav zásilky můžete sledovat na webových stránkách Ceska Posta online po zadání čísla balíku zde:
postaonline.cz/...
Prosíme neopomeňte, že je možné sledovat stav zásilky až od okamžiku, kdy je balík naskenován a převzat Českou poštou v Ústí nad Labem. Sledování zásilky mezi naším skladem v Německu a depem České pošty v Ústí nad Labem není bohužel možné.
Po přijetí objednávky už někde není možnost zrušit, chce to myslet než něco objednám a uzavřu tak smlouvu. Při nutnosti (většinou chci do balíku nějaké zboží přidat nebo chci jen určitou barvu a nenapsala jsem to do poznámky) mi ale stačí obchod vytočit a domluvit se, nepíšu email.
@lidus"
V emailu máte vždy upozornění, že až bude zásilka na depu zadaná do evidence, teprve pak ji můžete vysledovat."
Hloupost. Ne vždy je v e-mailu napsané, že lze sledovat zásilku až po dodání do depa. Některé eshopy to tam nedávájí, tak se pak není čemu divit, že člověk, který se s tímto setkává poprvé, neví, kdy bude jeho zásilka pro sledování dostupná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.