Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podnikani maser, skrabani na zadech

Od: aromis odpovědí: 6 změna:
Dobry den, rada bych se pustila do podnikani a zalozila si zivnost. Chtela bych si udelat rekvalifikacni kurz na masera. Jako hlavni napln sveho podnikani bych ale vice nez masaze videla "skrabani" na zadech. Ma v dnesni dobe smysl si otvirat dalsi takove zarizeni, kdyz maseru je vsude kolem spousta? Sice by bylo necim odlisne, ale i tak mi to vrta hlavou... Kolik z vas by se takhle chtelo nechat skrabat na zadech? :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hodně též záleží, kde budete tu ordinaci mít, jestli je to u hlavní silnice nebo v nějaké zastrčené uličce, také jestli jsou to vaše prostory, nebo budete platit velký nájem? Zjistěte si, kolik je v okolí masérů, jakou budete mít konkurenci. O "škrábání" jsem nikdy neslyšela, jdu si to "vyguglovat" , jsem asi trochu zaostalá :-D

doplněno 12.10.16 08:01:

Aha, už to tedy vím, je to stará technika a takové škrábání /ale odborné/ je léčebnou metodou...to je velmi zajímavé, jiná otázka je, jestli opravdu bude o to zájem, za sebe - škrábat bych nechtěla. *slunce*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, poškrábat se na zádech mohu doma sám - o futra . Nechci vypadat jako čuník, ale hezké by to bylo, kdyby to bylo spojené i s jiným zážitkem. Nemusí to být žádná sexuální praktika, ale třeba jen pohled na krásnou postavu masérky v erotickém prádélku. To by mohlo být zajímavé, ale to Vy asi (pro nás muže) udělat nechcete. A víte, že prý jsou dobře placené služby krásných žen bez sexu, ale pouze objetí, spočinutí v náruči či pohlazení? Ono to hodně osamělých mužů ocení více, než ten sex. Zdravím!

doplněno 12.10.16 08:30:

maky - věk je pouze číslo, ale důležitá je postava, vlídnost, pochopení a úsměv (a to prádélko) .

bene, jo jo, to by se vám mužům líbilo, ale paní nepíše, jakého je věku *smich*

hodnocení

0x

Rekvalifikaci na maséra? To není vůbec snadné! A ikdyž ji získáš, kolik lidí bude schopno ti platit za tuto službu, když neuzavřeš smlouvu s pojišťovnami? Kolik si myslíš, že bys měl vydělat, aby ses uživil? Abys zaplatil pronájem místnosti, kterou musí schválit hygienik? Kolik tě bude stát potřebný materiál, energie a služby? Máš představu, že strčíš masážní olej do kapsy a vyrazíš ke klientovi a namasíruješ ho v jeho domově na válendě? Tak tohle si vůbec nemysli! Odhadni, kolik lidí by na tohle přistoupilo! *stop*Otoč si svou otázku. Byl bys ochoten a schopen zaplatit za škrábání na zádech? Kolik bys mohl a byl ochoten zaplatit?

hodnocení

0x

Zase, na druhou stranu, jestli je to vaším snem se tomu věnovat, když jste mladá, šikovná a průbojná, všechny překážky překonáte a dokážete to, ale nejednejte ukvapeně, napřed si pořádně vše zjistěte a rozmyslete.:)

zelenydabel*
hodnocení

0x

Pokud jsi z Prahy, tak jo. Pokud z nějaké zapadlé dědinky, tak ne. Podívej na ameriku. Tam nějaká žena nabízí objetí i v posteli a má zisky že nemusí pracovat někde ve fabrice. Ale na to se nabaluje další podstatná věc. Jestli jsi hezká, inteligentní a umíš se hezky obléci.
Co se týče mně, tak já nepotřebuji škrábat. Mě poškrábe na zádech má žena. Popřípadě se poškrábu sám, dám si ruce za záda a škrábu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]