Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Roman Janoušek

Od: cechacek* odpovědí: 4 změna:

Alias z dua Mazánek měl podle tří znalců v době nehody kdy nabral z pravé strany rákosnikovu dámu tři vážné nemoci. Hematon v makovici, Tunelové vidění neviděl na pravou stranu a byl silný Závislák na omanných látkách a alkoholu. Tudíž byl pravděpodobně neprávem vězněn, jelikož nejsem právník dostane odškodnění od státu za nezákoné vězení či nikoliv.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Možná ano, možná ne, záleží jen jak dobrého právníka si zaplatí a jak se "dohodne" se soudcem. Vy i já byste si to odseděl bez mrknutí oka, on má peníze na právníky a spoustu známých natěch správných místech.

doplněno 11.10.16 12:23:

Tak ho asi politici už využili a nepotřebují ho,soud jeho žádost zamítl.

hodnocení

0x

Mě by spíš zajímalo, co měl při takových zdravotních potížích co dělat za volantem. Přidal bych mu ještě aspoň rok za úmyslné "veřejné ohrožení" z nedbalosti a doživotní zákaz řízení.

doplněno 11.10.16 17:15:

Žeby přece jen existovalo něco, jako spravedlnost *sok*? Myslím ale, že se stejně jen tak nevzdá. Peníze dokážou zázraky.

coco
11.10.16 12:46

Magdon *palec*

ano přesně tak! Taky mě napadlo jak může takový chorobami prolezlý dědeček sedět za volantem? Zajímavé, že se všechny známé i neznámé choroby u těchto lidí projeví v pravý okamžik že? Čekám co bude Dalíkovi *frajer*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]