Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde kdoupit dovolenou u moře jako dárek?

Od: rasdva odpovědí: 1 změna:

Chci rodičům koupit dovolenou u moře, asi celkem za 40 000 Kč jako dárek k Vánocům.
Chci aby si sami mohli vybrat z co největší nabídky.
Chci aby si sami mohli vybrat termín (asi to bude někdy o prázdninách 2017)
Nechci jim dávat jenom peníze, protože si to radši schovají jako ušetřené peníze než aby jeli na dovolenou.
Chci dostat za co nejmín penez co nějvětší užitnou hodnotu. (překvapivě)

Proto bude pro mě asi nejlepší koupit dárkový poukaz. Uvažoval jsem o dárkovém poukazu za 30 000 Kč+10 000Kč v hotovosti

Kde bude nejlepší dárkový poukaz koupit? Uvažoval jsem o invia.cz ale prý to mají dražší o něco než přímo jednotlivé cestovky, ale zase mají větší výběr...?

Jaké mám možnosti? Kde byste vy koupili dárkové poukazy na dovolenou u moře?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

mp*
hodnocení

0x

Určitě nekupujte žádný dárkový poukaz u cestovky. Tím si jen zbytečně blokujete peníze u určité firmy a nemáte pak možnost vybrat si něco výhodnějšího u konkurence. Pokud z nějakého důvodu chcete dát svým rodičům právě tento dárek, udělal bych jim vlastní dárkový poukaz, vytvořený třeba jako fiktivní katalog cestovky. Ať si tam rodiče vyplní, kam a kdy chtějí jet. To budete mít daleko zábavnější. Stejně to asi vašim rodičům budete muset zařizovat. Osobně si myslím, že zrovna dovolená, nebo třeba dárkové poukazy do divadla, restaurace a pod. nejsou dobré dárky. Protože nutí obdarovaného něco udělat v určitý čas na určitém místě. A on se pak stává vlastně zajatcem vlastního daru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]