Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kaštany na křečové žíly

Od: krha18* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat,jestli někdo neznáte recept z kaštanú z jírovce. Kdysi dávno jsem slysela, že se nasbírají kaštany,usuší,pak rozdrtí.Pak se to užívá v minimálním množství denně . Nevím, jestli si to pamatuji přesně. Mělo by to pomáhat na křečové žíly. Za případnou odpověď děkuji předem.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

balzerka
hodnocení

0x

Osobně ho znám jenom jako na vnější použití ve formě gelu z lékárny. Slyšela jsem ale, že se ty kaštany vařily a ten odvar se používal na hemoroidy a křečové žíly. I květy a větvičky se vařily jako čaj i na obklady. Zase šlo o prokrvení a záněty. Ale byla bych opatrná v dávkování, raděj bych se zeptala v lékárně.

hodnocení

0x

Zde máte také recept fiftyfifty.cz/...

Jinak na křečáky je dobrý Diosmin.

asd1
hodnocení

0x

Co vim tak fungují kroupy a Priessnitz..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]