Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo poradí s půjčkou

Od: martinrais odpovědí: 8 změna:

Kdo mi prosím poradíte,kde si rychle půjčit nejlépe od soukromé osoby tak 170000kč,jsem pracující,banka už mi nepůjčí,jsem z Plzně,děkuji za pomoc.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

170.000 Kč od soukromé osoby? Bez zajištění asi těžko. Navíc je potřeba počítat s tím, že u takových půjček je velmi vysoké úročení.

jmhad*
hodnocení

0x

Když nepůjčí banka, tak je tohle cesta k sebevraždě

hodnocení

0x

Pracujícím banka nepůjčuje? Specializuje se na nepracující?

hodnocení

0x

Pokud jste pracující solidní člověk, proč by Vám banka neměla půjčit? Ledaže byste měl nějaké nepěkné škraloupy z minulosti. Takže, když už to musí být, tak jedině u banky, tam máte vše ošetřeno. Soukromá osoba může být lichvář a budete se divit, co dostanete za úroky.

Já se dluhů bojím. Měla jsem je jen 2 x v životě:

1/ V roce 1975 novomanželskou půjčku - 30.000 Kč. Na vybavení bytu. Splácelo se to pak měsíčně po 2 stovkách, odečítalo se na narozené děti. Úroky tam, tuším, nebyly.

2/ Asi před 15 lety na ledničku, nějak peněz nebylo a ta stará se jako naschvál, rozbila. Bylo to asi 12.000 Kč, splatili jsme postupně, také bez problémů.

Bylo by lepší si našetřit a potom investovat. Abyste nespadl do nějakých nemilých problémů. Nikdy nevíte, co může přijít. Ztráta zaměstnání, dlouhodobá nemoc...nepřeji Vám to, ale myslet musí člověk na všechno.

A pokud opravdu ano, tedy jen s bankou. Jaga.

romik07
hodnocení

0x

Banka už Vám nepůjčí? Asi ví proč :)

danys*
hodnocení

0x

Máte čím ručit? Byt, dům, chata? To bych vám klidně půjčil, samozřejmě za nějaký solidní úrok + smlouva u právníka, kterou byste zaplatil

foodlover
hodnocení

0x

Jedině nějaká lichva, ale to nedoporučuji, proč Vám banka nepůjčí? Jste v registrech? Pokud ano, zkuste splatit své závazky, popřípadě dojít do banky a dohodnout se na individuálním přístupu. Třeba Vám i ta půjčka vyjde, i když těžko říct, špatnej záznam v BRKI nebo NRKI je hodně klíčový pro banky, ale i pro nebanky, jako je třeba Homecredit. Jinak ještě bych zkusila Zonky.

pohanka*
hodnocení

0x

Tak teď tomu nerozumím. Pod jedním nickem ,,martinrais,, se skrývají 2-3 osoby.

1) Nyní jste pracující.

2) V jiné otázce jste 75ti letá důchodkyně.

3) Ve třetí otázce jste zaměstnaný na částečný úvazek, registrovaný, žijící s přítelem, silně zadlužený.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]