Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znáte CashFiesta

Od: med® odpovědí: 4 změna:

prosím o Vaše rady a informace.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

0x
Cashfiesta je jeden z možných výdělků pouhým připojením k internetu. Stačí, když se zdarmaregistruješ a stáhneš si FiestaBar do počítače. Potom si FiestaBar zapneš, a nahoře na obrazovce se Ti zobrazí. Pak už jen sbíráš bodíky. Za nic se neplatí. Každý měsíc se body nulují a převádějí na dolary. Až budeš mít dostatečný počet bodů, pošlou ti šek na danou částku a budeš mít vyděláno. Body se každý měsíc sčítají. Tak neváhej a zkus si to. Nic za to nedáš. Další možností, jak získávat bodíky, je mít referraly až do 8. úrovně. Jaště máš možnost využívat Speciální nabídky. Svůj účet máš vždy dostupný. Cashfiesta je Americká společnost, a stránky má jen v angličtině (www.cashfiesta.com). Proto jsem se rozhodl udělat podobný, akorát v češtině. Někteří lidé si myslí, že Cashfiesta jsou podvodníci a že nic neplatí. BLBOST! Kdyby to byli podvodníci, tak mi neposílají šek na 50 doláčů a já nedělám tento web. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Omrzela Vás Cashfiesta, nebo si stále nejste jistí? Vyzkoušejte EUROBARRE>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Klady a zápory:Naše výdělkyPorovnání s ostatními+ -- Stačí být připojen k netu a občas kliknout na Boye- Referenti až do 8. úrovně- Neomezuje při práci- Možnost registrace do Spec. nabídek nebo volných dohod- Aktuální počet bodů a referralů je zobrazen přímo na FiestaBaru- I když zrovna nesbíráte bodíky, pořád je získáváte od referralů- Program s jedním účtem nemůžete mít spuštěn na více počítačích- Na každém PC můžete mít aktivní pouze jeden účet Zadejte do googlu je tam toho více: jaksiprivydelat.cz/... prachynanetu.webgarden.cz/... lupa.cz/... 27.11.09 13:29:*nevi*
slonbonjohn*

Tázající měl na mysli pravděpodobně osobní zkušenosti a ne aby si sem kopírovala pochybnou reklamu, kterou si zřejmě také přečetl. ;)

tachosh*

Jen mi prosím prozraď, za co přesně dostanu body. Děkuji

petr123*
hodnocení

0x

Ztráta času. Další přitroublá klikačka na které nevyděláš ani korunu, zabiješ tím plno času a s trochou štěstí si ještě zaviruješ počítač.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]