Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co byste dělali?

Od: nikc® odpovědí: 8 změna:

Zdravím. Chodím do práce a dělám sterotypní práci ve skladu. Jsou tam různá oddělení. Ostatní chodí občas na výpomoc na jiná oddělení a mě vedoucí nechtějí dát jinam. To jsem tam nejdýl. Akorát jednou jsem byla na jiném oddělení - je jich tam několik. Mrzí mě to. Už jsem to vedoucímu říkala, že chci i jinam několikrát. A nic. Kamarádka když řekla, dali jí jinam. Ostatním kolegům to připadá taky divné, že jsem pořád na stejném oddělení. Co byste dělali? Možná ještě na personální oddělení zkusit zajít. Nemám ostré lokty a nejsem moc společenská. Proto mě asi nechce dávat jinam. Děkuji za odpovědi. Hezký den!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A co je na těch jiných odděleních lepšího? Ptala jste se přímo vedoucího, proč to nejde?

Myslím, že s tím moc nenaděláte, jedině se poohlédnout po jiné práci?

hodnocení

Je to změna jít i jinam.

hodnocení

0x

Třeba jste pro šéfa neschopná, proto vám svěřuje jen tu jednu pozici, kterou máte naučenou. Jen dedukuji, nechci Vás urazit.

hodnocení

On ale neví, jak by mi to na jiné pozici šlo, když mě tam ani nedal. Tak nemůže vědět, jestli jsem nebo nejsem neschopná jinde. Varianta jak napsal Ben je možná taky a dokonce mi to nejeden kolega v práci taky řekl.

doplněno 02.10.16 10:04:

Jednou ale, když jsem se ozvala, tak mě dali aspoň na jiné místo. Tak trochu to pomohlo se ozvat. Je možná varianta od Bena. Každý tam má nějakou úlohu v práci.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, možná tam jste osobou nejdůležitější a nejspolehlivější (hned po vedoucím), tak Vás tam potřebuje. Navíc jste tam dlouho, tak zkušenosti máte a nemusíte je získávat jinde. Zdravím!

doplněno 02.10.16 10:09:

nikc - také jde přeci o to, jak je tam práce organizována a kdo má jaké vzdělání či schopnosti.

Já bych nechtěl, aby např. v nemocnici doktor dělal chvilku doktora a potom zase na vrátnici, resp. opačně.

hodnocení

V tomto případě nejde o doktora, který by šel za vrátnýho zaskočit. Ale zas tak moc není co závidět těm, co chodí jinam. Kolegyně tam chodí jen na 2 hoďky za týden a to přijde tam a pak zas jde zpátky. Takže navíc nachodí. Je to docela daleko. Jsem typ, co nemá moc rád změny. To vedoucí asi poznal, tak možná proto. Ale občas bych změnu uvítala. Ostatní jsou víc na ty změny.

dam®
hodnocení

0x

Dobrý den, taky tuším, že Ben se trefil. Ono, orientovat se ve skladu s x položkama, přitom vědět která je která, hlídat max - min stavy zásob, výdajů, (i když je pc), mít všeobecný přehled o pohybu věcí, pamatováka, není pro každého, tak proč vás víc vytěžovat šoupáním po podniku. Taky máte asi hmotnou zodpovědnost.

hodnocení

Hmotku nemáme. Ale ta kolegyně chodí balit zboží. To jsem taky chtěla dělat. Já ho hledám. Asi jsem tak dobrá v hledání, že mě nechce dát jinam. Balení chlapů mi nejde, ale zboží bych zvládla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]