Nejste přihlášen/a.
Když bych chtěl po internetu nakupovat potraviny (např. mouka, cukr, rýže, kakao) ve větším balení např. 15 kg, 20kg nebo snad i 50kg, kam bych se měl obrátit? Vždy když hledám např. hladká mouka přeničná 50 kg tak mi vyjedou například mlýny a ceny nemají uvedené, takže nejde o maloodběr. Je nějaký online obchod kde se prodává ve větším množství a doručí se to na mou adresu s tím že si zaplatím DPH? Mimo to přímo v mé lokalytě jsou mlýny (asi 7km daleko) ale žádná výhoda mi z toho nepline.
Pokud chcete nakoupit po 5kg, není to až tak velký problém, mívá Lídl i Kaufland (kakao jsem nikdy neviděla).Nechávali jsme si pšenici semlýt, nedoporučuji na uskladnění 50kg a víc, ať děláte co děláte brouci si cestu najdou a myši také.Lepší je nakoupit balené a vzít víc.
PS. Ta vyjmenovaná slova jsou pěkné svinstvo, že? No nic, posledně jsem vyšila hrubku a styděla se ještě půl hodiny.
Nefunguje tu kontrola pravopisu (doplněk), takže to nepovažuju za svůj problém.
Ale já to chci objednat aby mi to poslali, nemám auto.
Ten první odkaz ani ten druhý neobsahuje cenu. A to jste použila jen vyhledávač jako já, na první stránce jsem už byl.
Takže problém poradny že nekontroluje i,y No ale k věci:co takhle vzít telefon nebo napsat email?Víte oni tu cenu budou mět pro každého jinou.Někdo bere 1 tunu za měsíc a někdo těch 15 kilo
Nepsal jsem nic o tom že by poradna měla kontrolovat i/y. Psal jsem že zde nefunguje doplněk pro kontrolu pravopisu.
Na jiných stránkách totiž úplně běžně funguje.
Pokuď nevlastníte automobil,můžete si najmout a zaplatit třeba TAXI.
Když vyplníte formulář,určitě se domluvíte i na ceně za dopravu...
pocitově nepocitově, semlít mouku a hotovo, nemá to nic společného s mlýnem přece.., myslel jsem si, že bude reagovat více pravopisců.., sorry - lidus, dáme "aspoň" čtyřku..., teď to je také na červenání..
Snad někdy v budoucnu napadne někoho založít takový internetový obchod přímo pro odběr v baleních které nejsou běžně na internetových obchodech k dispozici.
Jen pro zajímavost:
Na uskladňování většího množství mouky by se snad daly použít pixle od Primalexu apod. Tam se žádné breberky nedostanou.
snad daly použít pixle od Primalexu
Plast musí být nějaký speciální, schválený pro skladování potravin. Google vrací pěkné kbelíky/kýble.
IMHO než kupovat kyble na potraviny to už je lépe si nějakou tu potravinu v kýbli objednat. Např. hořčici.
To ne, jsem z druhého konce republiky.
Jedině snad tohle? gastroplus-louny.cz/...
Makro e-shop nemá, navíc některé ceny jsou tam daleko vyšší, než když má např. Penny akci. Jsou tam sice velkoobchodní balení, ale např. musíte vzít 12xkilo cukru, takže žádný velký pytel-např.á 12 kilo, ale 12x malé balení.
Projděte si obchody, podívejte se u potravin, které Vás zajímají, na výrobce- nebo kdo balí a obvolejte si to.
Ale nevěřím tomu, že byste to sehnal nějak výrazně levněji, pokud to vůbec seženete.
Tak jsem koukla do ceníku "mouka ze mlejna"50 kg pytel á 8,80Kč/kg
mouku v akci koupíte třeba za 6,90kč...
Abych se přiznal, nevím, o co se snažíte. Dopravu stejně musíte zaplatit. Buď si zaplatíte za vlastní auto, nebo ji zaplatíte v ceně přepravného přepravní společnosti, nebo toho vezmete tak velké množství(což se asi netýká vás), že vám dají dopravu zdarma, to se týká třeba mouky ze mlýna. Takže co ušetříte na velkoobchodním balení, dáte zase za dopravu. Zkuste internetové obchody s potřebami pro pekaře, cukráře. Většina hospodských co znám, nakupuje většinou v Makru. Např. mlýn Perner ve Svijanech, má kromě 50kg. pytlů i 15kg. Cena mouky je cca 10kč za kilo.Ani při jednorázovém odběru nad 100kg, nedávají žádnou slevu. Proč taky, když už tak jsou levnější, než všechny hyper-super-maxi obchody kolem.
Tak jsem byl dneska ve Svijanech pro mouku. Stále mají mouku za 10kč/kg. V 15kg pytlích. A to nejen pšeničnou hladkou u které by se to dalo očekávat. Ale i pšeničná celozrnná, která stojí v Kaufu kolem 20kč za 800gr, a včetně chlebové žitné a pšeničné, která v kaufu stojí cca 20kč za kilo. Takže možnosti jsou. Navíc mouka správným skladováním zraje a zlepšuje svoji kvalitu.Nehrozí, že by se zkazila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.