Nejste přihlášen/a.
0x
Dobrý den, a Vy jste fanynka vyplácení nebo Vás vzrušuje vlastní rozsekaná p*del? Zdravím!
doplněno 07.10.16 00:06:
Zajímavé. Tak Vám přeji hodně zájemců o potrestání, aby ten orgasmus proběhl častěji (když to jinak nejde).
0x
Protože jsme na poradně, zkuste filmy "Spanking special 1"a "Maids for spanking", které jsem kdysi viděl...inu, proti gustu žádný dišputát nebo též dle vkusu každého/.... ![]()
doplněno 07.10.16 08:57:
Ještě "Detention House 3", kde hrají tuzemské megastars. S Veronikou Pospíšilovou si přijdete na své. ![]()
0x
Hm, já už jsem párkrát narazila na lidi, kteří velice obhajovali bití dětí řemenem - a potom jsem zjistila, že mají výše uvedenou zálibu...
doplněno 07.10.16 17:10:
Já také rozhodně nevyzvídám takové podrobnosti, nicméně dotyční se tím při jiné příležitosti pochlubili sami.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.