Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rodina a vztahy

Od: werk odpovědí: 7 změna:
Ahoj,mam pritelkyni ktera vubec nechce jezdit k me rodine,jezdime tam ob vikend kvuli tomu a jeste kolikrat musim premlouvat,k jeji nejezdime vubec ..rodice delaji prvni a posledni pro nas a malou.Co s tim? Bydlime od nich 8 km a oni vidi malou 2 - 3 x do mesice ... Mam ji to vpalit a razne vysvetlit ze to proste tak bude a jezdit tam budem? Nebo to mam pochopit a nechat byt?Mala je plne kojena,tak co s tim? Poradi nekdo?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A řekla Vám přítelkyně PROČ tam jezdit nechce?

Jinak, obecně, ano, nenutila bych přítelkyni, vemte malou na dobu na kterou bude v pohodě a je to.

Přijedou někdy rodiče také k Vám? Jak by se přítelkyně tvářila na to? Naše druhá babi vždycky nadávala, že k ní nejezdíme, ale sama u nás nikdy nebyla. Připadlo mi to dost nefér a máma nedávno říkala, že ji mnohokrát zvala, informovala o naší nemoci, nikdy se nepřišli podívat nebo jen tak na oběd. Ale keců, že nás nevidí, měla vždycky hodně.

albatros498022*
hodnocení

0x

Potřebujete snad rodiče k tomu aby se starali o vás a vaše dítě? Doufám, že ne, i onu pokud chtějí vnučku vidět mohou přijet na návštěvu k vám. Pak se možná přístup změní.

uska*
hodnocení

0x

.rodice delaji prvni a posledni pro nas a malou.

To vás hanba nefackuje nechat starosti o vaši rodinu na rodičích? Jste dospělý , máte svou rodinu, tak se postarejte jako chlap. Na co potřebujete rodiče? Co neumíte zařídit, udělat? Rodiče nejsou od toho, aby skákali kolem mladých. To máte být vy, kdo jim pomůže.Jste-li u rodičů 2-3x do měsíce, je to dostačující. Taktéž bábi s dědou mohou 8 km přijet k vám a ve výsledku jste společně každý týden. Já se vaší paní nedivím, že nemá potřebu vícekrát se navštěvovat. Asi jste jednou nohou ještě v mamahotellu, proto máte tu potřebu.

doplněno 01.10.16 20:11:

Iveto - zde se nejedná pouze o vnučku. Asi jste přehlédla, že tazatel píše " dělají pro NÁS a malou" první a poslední ... Prarodiče jsou na rozmazlování vnoučat, ale dospělý, ženatý syn by měl pomáhat rodičům a ne naopak.

iveta*

"uska"-za co by ho měla hanba fackovat?*sok*To je přeci normální,že milující prarodiče mají zájem o vnoučata a že je rozmazlují.U nás je to zase opačný extrém,kdy já už ve středním věku a syn dospělý a babička(moje matka) nás nenechá žít vlastní životy. Vyžaduje návštěvu každý týden,musí mít o všem přehled a neustále nám strká peníze a výplody své zahrádky.Když odmítnem,s tím,že je nám to už trapné,tak se ještě urazí.*ee*Takže v každé rodině je to jinak.

lidus*
hodnocení

0x

První co si musíte uvědomit je to, že vaše rodina je dcera a její matka. Jsem také babička, dcera a vnoučata bydlí 2 zastávky šalinou ale mají své problémy a svůj život, návštěva 2x do měsíce je naprosto dostatečná. Moje bývalá tchýně byla strašná ježibaba ale stále to byla matka mého muže, vidět jsem ji ale nemusela víc jak 2x za rok. Moje rodina a můj život, to si stále říkejte. Je snad vaše matka a otec pro vás víc než manželka a dcera? O víkendu máte být se svou novou rodinou, výlety, procházky a jiné akce, ne posbírat rodinu a každý víkend jet za rodiči a nejlépe na oběd a večeři si odvážet zabalenou domů.Chyba není na straně matky vašeho dítěte, chybu hledejte u sebe.

iveta*
hodnocení

0x

Také bych řekla,že návštěva rodičů je2-3x do měsíce tak akorát.Když budete ženu nutit jezdit častěji,může se jí to zprotivit a nebude tam chtít jezdit vůbec.Je to tak.Vaše rodina je teď dcera a přítelkyně.

rv*
hodnocení

0x

Je celkem normální, že víc ženský po kupě dělá neplechu. Chlapi se snesou spíš, popřípadě jsou schopni se ignorovat. Nic jiného bych v tom nehledal a nechal to tak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]