Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Petr Rouč - podvodník s fotákem

Od: stribrnak* odpovědí: 42 změna:

dobrý den, chci vás všechny tímto upozornit, aby jste nekupovali a neobjednávali nic od Petra Rouče, který inzeruje na serveru BAZOŠ.CZ,chce po vás peníze předem a zboží nepošle! jeho mail je t.y@seznam.cz, vydává se za Tomáše IZERA, děkuji

42 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ok, ale to je spíš oznámení pro policii. Jedná se o trestný čin úmyslného jednání za účelem podvodu. Na to tu už máme sazebník . . Pošli to na nejbližší policii jako trestní oznámení. Voni už si ho najdou . . . . . . možná.

papene*
hodnocení

0x

Vždyť to už smrdí nadálku!Chce peníze předem.Tak co se z toho může vyklubat.

Vy jste mu na to skočila?

kamil007
hodnocení

0x

taky jsem si s tímhle člověkem naběhl na sbazaru a to s televizí na kterou jsem mu poslal zálohu skoro trojku.zrovna zjištuju jak na něj a co s ním udělám ale určitě mu to nedaruju.mám už o něm i další informace.

pravdazaukra

podívejte se na Aukro, do Poradny. Ten podvodník okradl lidi i tam , jeden z podvedených založil forum právě v Poradně.

hoblikhoblik

Já mu vAukru zaplatilza tu televiyi celou částku - 8000kč. Bacha na něj , jeho inyciály Petr Rouč Jirkov , ul Osvobození 1147.

Používá různé adr. Jestli by se našel někdo, kdo by mu rozbil hubu,ne jenom ze mě, ale také za ostatní, nabídnu odměnu.

VYHLAŠUJI hon na tohoto parchanta - podvedení všech skupin SPOJME SE!

alf*

8000 Kč, to už bych postával před obvodním oddělením i s Parkinsonem. Nebo zavolal zda nemohou přijet když mají pomáhat a chránit.

jandakamil

napište mi na e mail něcco o tom vašem obchodě,mám už na něj trestní oznámení kdyby jste se chtěl přidat,.kamil

stribrnak*
hodnocení

jo díky,snad to vyřídím

stribrnak*
hodnocení

dorý den posílám vám kolegovo mail,se kterým jsme se rozhodli dát trestní oznámení na Rouče,je to pěknej šmejd,Jandakamil@seznam.cz> ,mail mýho syna kterého Rouč také podvedl je masky@email.cz,držím palce s pozdravem Milan

stribrnak*
hodnocení

prosím ozvěte se mi na mail kvůli Roučovi,chceme dát trestní oznámení ,moc dík Milan milanciky@seznam.cz

petr123*

Promiň, ale pokud neznámému člověku pošleš do předu zálohu na nějaké zboží tak se nediv, že tě občas podvedou :(

stribrnak*
hodnocení

já si klidně přídám,tak co proveddeme?

jabraka*
hodnocení

0x

Dnes je člověk,který pošle peníze předem,pěkný hlupák a zaslouží si,aby o ně přišel.To i cestovky zcvučného jména tě připraví o prachy ani nemrkneš,a musíš mít kliku ,dostat to zpět.

JABRAKA

kytka*

Myslím,že lidé vůbec nepřemýšlí, vezmou peníze a pošlou je člověku o kterém nic neví. Pak si tu stěžují, proč. Stěžují si na vlastní neschopnost.

fidonet*

V Aukru se nebojím. Ale musí tam splnovat nekolik kriterii. A čím více je to poněz, tím více musí mít pozitiv a žadne negace, ktere by staly za duveru. U vyssích častek to často řeším i jinak. Uplne cizimu bych mimo aukro poslal tak max stovku, a to spíše bych ho to nechal poslat na dobírku.

doplněno 10.02.10 08:53:

Ale za varování určitě děkujeme.

já také když prodávám chci peníze předem a nevidím na tom nic špatného

na dobírku už nikdy nebudu nic posílat (mám osobní špatnou zkušenost z počátku "aukrování", zájemce si to pak rozmyslel a balík nepřevzal a já byl o 100,-kč lehčí *bum*, udělal jsem to tak 3x a 3x jsem dělal "sponzora" a pak jsem si řekl*stop*, pokud má někdo zájem o zboží které prodávám, tak ať si zaplatí předem, já nikoho nenutím, toto mám uvedené ve svých obch. podmínkách, a doposud není problém ;) )

papene*

Ať si každý dělá co chce, ale když naletí ať si nestěžuje.*bum*

doplněno 10.02.10 13:20:

@kubinec jasně.Hezké sluníčko*palec*Hned je lépe.*slunce*

Komu není radno tomu není pomoci.;)Za blbost se platí.

Všem hezký den.

fidonet*

Taky na dobírku neposílam, a to ze stejného důvodu.

papene

anebo ať si stěžuje někdy jinde! *uf*

petr123*

Na Aukru to jde, protože prodávající tam má nějakou "historii" a dá se odhadnout jestli to je podvod nebo ne.

Při prodeji na inzerát o prodávajícím nevíš nic, za takové situace bych koupil jedině osobně nebo na dobírku.

hop®

Fido, v jiné rubrice už bys měl bodíka! *palec*

fik*
hodnocení

0x

Lidi, Lidi když jste blbí a naletíte mu tak jsi nestěžujte.

I nějaká Firma Vás obere ani nevíte jak...

chytmnekdyztodokazes

Pozor nick fik je právě zmiňovaný podvodník! Zde je otisk jeho občanky z jedné stránky www.chmatakov.cz, kde má na krku další podvod...

www.exgame.cz/op2/...

www.exgame.cz/op.jpg

chytmnekdyztodokazes

Zde máte další kontakt/y: Mobil: 607583720, ICQ:297-298-258

luckapucka*

nechápu jak se lidi dokáží takhle napálit třeba v restauraci po vás chtějí peníze předem než se najíte?kadeřnice chce peníze předem než vás ostříhá? *zed*nepochopim nepochopim nepochopim ...když posíláte peníze předem tak je to úplně do očí bijící že si někdo chce jen vydělat. Jinak ale s tím posíláním na dobírku také už to nedělám ,jsem pouze pro osobní odběr a když je člověk odněkud dál tak se dá domluvit že se sejdete na půl cesty . Nebo tak to u mě vždy fungovalo ... Hodně z nich to sice pak odvolalo že nemají peníze ale já bych si nedovolila vzít peníze předem a už vůbec bych je neposílala . a když už je chcete poslat a zbavit se jich protože si myslíte že to vyjde tak ti tu určitou věc odpusťte a jděte radši koupit dětem nebo pejskům v útulku ty je užijou víc než nějakej podvodník kterej si zaslouží zlámat ruce. Přeji krásný den;)

stribrnak*
hodnocení

děkuji lucko za odpověd

Nějak to befunguje.

lidus*
hodnocení

0x

Aukro-také jsem si tu vybrala ale když jsem se dozvěděla, že mám poslat peníze na účet tak to tedy ne. Nechápu proč ne na dobírku.

za dobírku zbytečně platíte moc peněz a čas atd.

hodnocení

0x

Ano, ano, ano.

Je to věc názoru. Já osobně bych nikdy peníze předem neposlal nikomu ani tomu koho znám.

aleszrun
hodnocení

0x

Ne jen podvodník s fotakem ale i podvodník s telefonem inzeroval HTC HD2 poslal jsem pulku a druhou pulku že zaplatím až telefon příjde nic nepřišklo a jeho mail byl hamouz.jakub@email.cz

dtrrrr
hodnocení

0x

Vím jeho pravou adresu a všechny možné informace jsem schopen podat ale jen v rámci dohody a nějakého finančního obnosu

lucinkaf*

Á, další co to tu zkouší za peníze*hej**palec* Chlapče, nebo dívko, tady nejspíš neuspějete*nevi*

dtrrrr

Dívko úžasná, já něco vim narozdíl od tajtěch lidí, ta adresa co tam je uvedena je jeho bývalá adresa, už asi 3 roky tam nebydlí, je tam jenom nahlášenej

lusinek

Jasný ty blbe tak bud seš jeho komplic že se dělíte o prachy nebo seš fakt idiot když chceš prachy od nevinnejch lidí a opičích se po něm ... když nechceš pomoct normálně tak se na to vyser debile

pt®

lucinkaf, *palec* PT /stařenka/

chytmekdyztodokazes
hodnocení

0x

Lidi bezte si ztezovat nekam jinam stejne z toho vyjde max s podminkou a peknize nedostanete. Nejlepe by bylo mu rozbyt hubu, ale to by ste musely vedet adresu.

Ja osobne ji vim, uz jsem snim mel skusenosti.

Reknu Vam to narovinu: Kdyz jste "DEMENTI" a poslete jen tak penize tak se pak nedivte ze o ne prijdete.

A nebrecte tu ze jste prislo a par tisicovek.

panklamperna

Vy nemluvila správným češtin?

Nebo že by pán byl cizinec?

lusinek
hodnocení

0x

Je to starší psychicky a postiženě narušený člověk, zloděj, podvodník, bez charakteru a srdce s iq nižší než opice, který má ručičky vzad a okrádá všechno a všechny bez následků ... já hloupá mu taky naletěla ohledně telefonu Iphone poté co sme si řekli o společnou důvěru jsem mu poslala zálohu a jeho email je nebo byl jindra.novaku@seznam.cz ...

fckjsss
hodnocení

0x

Taky jsem byl podveden, spojme sve sily a podejte take trestni oznameni...

lusinek
hodnocení

0x

Podali sme s manželem na Petra Rouče z Jirkova trestné oznámení na naší částku a částky zde uvedené, kde jsme policii ukázali tuto stránku a stránku chmatákov kde sme si přečetly různé komentáře ... jelikož se dopustil několika různých finančních trestních činů budou to řešit a jelikož máme známé tak si ho prostě najdou ... i když jeho matka či manželka za to nemůže přijdou nejspíše nejprve tam a pak na ostatní adresy na které sme narazily ... Marie Roučová, Osvobození 1143, 431 11 Jirkov telefon 733227115 kdo si to chce vyřídit osobně než ho policie chytne může.

platal

Dobrý den,

taktéž se mi stala stejná věc, v pondělí hodím na policii taky trestní oznámení. A jde o téže dotyčného, mám na něj další kontakt: dokonce by měl hrát závodně šipky a má dokonce profil na jedné seznamce. Vše policii předám. Navrhnu použití operativně pátracích prostředků, konkrétně zajištění účtu, který je veden u KB.

Pracuji v advokátní kanceláři a určitě by bylo dobré si zvolit za všechny poškozené, které se přidají k trestnímu řízení, jednoho zmocněnce. Nabízím tedy, že se o danou věc postarám.

Stačí mě kontaktovat na mém e-mailu: platal@seznam.cz a já Vám následně sdělím na sebe telefon.

S pozdravem Látal

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]