Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ostěhovali cikány

Od: miloun* odpovědí: 6 změna:

Víte, včera večer naproti v baráku se stalo že odstěhovali cikány a já mám radost. Mám radost,protože ti cikáni každý večer pořádali párty, bavili se a navíc se neuměli chovat. Těch cikánů je jak je známo, bylo totiž hodně a oni se neuměli chovat a mysleli si že si můžou dovolit všechno a vy víte dobře jak to s cikány dopadá a že po dobrém se s nimi vyjít nedá. Jedná se totiž o jednu cikánskou rodinu - muži, ženy i děcka a dokonce s nimi bydleli i jejich známí. Opravdu jsem rád že se odstěhovali, protože je ted od nich klid a od těch jejich slavnostních večírků. Nevím sice proč je odstěhovali, ale podle mně zašli lidi co s nimi bydlí na Rpg byty a řekli co všechno dělají a jak se chovají, že dělají hluk atd,a já osobně jsem vždycky věděl že všechny ty zmrdi vystěhují. Nechci být sprostý a omlovuám se za to, ale fakt to byli zmrdi. Prostě s cikány se vyjít nedá a proto taky je odstěhovali, protože vždycky se na to musí jít jiným způsobem a to takovým - stěhování. Jaký máte názor na to vy?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Jenom doufám, že je třebas odstěhovali nějak, odkud není návratu...

hodnocení

0x

Odstěhovali do většího a kvalitnějšího bytu, s větším nájmem. Cygoši zajdou na úřad práce a požádají o příspěvek na bydlení. A úřad schválí a dá. Zaplatí za byt, plyn, vodu, teplo a elektřinu. A pohoda! *ua*Je mnoho takových majitelů bytů, kteří rádi byt pronajmou tomu, kdo bude platit. RPG vede!*plac*

eivlis*
hodnocení

0x

Celej zivot od mala slysim, ze cigani jsou zmetci, nemakacenko a porad same hruzy. Jako mala jsem si rikala, ze vsichni okolo me jsou rasisti, ze ja budu lepsi. Jak jsem rostla, poznala cigany, tak jsem pochopila, ze vsichni meli pravdu.Nerikam, ze vsichni cigani jsou stejni a jsou i svate vyjimky, ale jinak s vama naprosto souhlasim.Tento stat rasisticky je, protoze se zvyhodnuji cigani a bilej na ne maka, aby oni meli vse zadarmo od bytu, duchodu ze statniho prumeru i presto, ze nikdy nepracovali. Nechapu, ze nekdo rika, ze je utiskujeme, protoze opak je pravdou.. Mam kamarada cernocha z Ameriky, kterej tady zije, pracuje a nechape jak je mozny, ze jim je toto tady umozneno..

vanad1*

Neexistuje důchod počítaný ze státního průměru. Už těchto báchorek nechejte. Důchoid se jim počítá z placeného pojištění a když to není tak je minimální důchod.

podnikatel.cz/...

venkov4ever*
hodnocení

0x

S místními céčky vcelku vycházím. Chovají se trochu živočišně, ale dodržují míru. Bez problémů žijeme vedle sebe. Docela mě překvapuje statistika potvrzující permanentní vylidňování naší obce, protože většina místních mladých cikánek striktně dodržuje "cikánskou trojkombinaci"- capart za ruku, kočárek a buben. Možná jsou přihlášeni jinde. *nevi*

doplněno 01.10.16 10:44: eivlis: "cernocha z Ameriky, kterej tady zije, pracuje a nechape jak je mozny, ze jim je toto tady umozneno..."Tak to mě rozsekalo. *haha* Pokud připustím, že onen černoušek skutečně existuje, měl by držet pysk nadvakrát; jednak k nám rasismus naruby dorazil právě ze Spojených Států Severoamerických, druhak si američtí černoušci žijí v sociálním pohodlíčku, o kterém mohou místní cikáni jen tiše snít. *bezim*

cechacek*
hodnocení

0x

Záleží také kdo se tam nastěhuje, můj příbuzný má sousedi bílé a kvalitní feťáky a má názor co tady se děje, kam se hrabou Romové

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]