Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde jsou

Od: itis30* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den mohu se zeptat v jaký zemi jsou nejhezčí kluci

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Skoro bych řekla, že tady u nás.

lidus*
hodnocení

0x

Černý, žlutý, modrý, zelený nebo jakou barvu by měl mít? Každý je "krásný" jinak i když z některými bych žít nechtěla. Jste česká holka? Pokud ano, nehledejte jinde než doma. Časem stejně příjdete na to, že krása pomíjí a charakter zůstává.

coco

Vsude se vyskytuje nejake mensi/vetsi % sympataku ale nejvic krasnych a dobre rostlych chlapu se najde v Chorvatsku :)

doplněno 30.09.16 19:48:

Nikc - to je jen otazka vkusu, ty narody co jste jmenovala jsou v podstate odruda cikanu, u nas takovych najdete ...*smich*

Vidíte coco, mně se v Chorvatsku muži moc nelíbí. Zato se mi líbili v Bulharsku, ve Španělsku jsou dobré kusy:-Da v Itálii.

itis30*
hodnocení

nechci sním chodit

ria*
30.09.16 12:54
hodnocení

0x

španělé.. *hi*

hodnocení

0x

Jak pro koho. Otázka je velice relativní, odpověď proto neurčitá*nevi*. Třeba takovým Číňankám se asi naši kluci líbit nebudou, stejně jako se Vám pravděpodobně nebudou líbit Číňani. A při tom pro Číňanku může být některý Číňan vrcholem krásy (nebo třeba taky ne). Některým Evropankám se líbí černoši z Banánové republiky, jiné by si o ně ani neopřely kolo.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- když mají teď všichni vousy - tak se to nedá poznat - všichni jsou stejní !

janm*

V čekárně u lékaře vedle mně seděly dvě "babičky", vedli konverzaci : No víte ona je moc šikovná a úspěšná a teď se seznámila s nějakým černochem, je to na dobré cestě, budou se brát...Druhá babička na mně mrkla a pak povídá té první: "A to já bych nemohla černocha, u nás je hezkých kluků dost"*smich**smich**smich*

doplněno 30.09.16 16:31:

Pan vachmajstr vyslýchá Švejka (na četnické stanici v domnění že jde o Ruského špiona): "Jsou v Rusku hezké holky"? "Hezké holky jsou po celym světě pane vachmajstr" odpovídá Švejk...

cicko*
hodnocení

0x

Ano, můžete

venkov4ever*
hodnocení

0x

Dnes jsem četl ve včerejší Babišově Frontě rozhovor se slovenským modelem Filipem Hrivňákem. Tvrdí, že nejvíce mužských modelů pochází z Itálie a Brazílie. Většina z nich jsou prý heterosexuálové. :-D

coco

No je fakt, ze ti jizani mivaji kvalitni tela, ale intelekt bohuzel vetsinou podprumer *jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]