Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stalo se někomu

Od: nikc® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Může vzniknout láska mezi mužem a ženou přesto, že si jsou ze začátku nesympatičtí a nemají si co říct? Ze začátku je tam jen přitažlivost a nic jiného? Jak mě může přitahovat někdo, kdo mi není sympatický? Stalo se vám to? A vznikl z toho třeba vztah na delší dobu? Děkuju za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

2x

Já se domnívám, že je dost vztahů, kdy si ti dva byli na začátku nesympatičtí a vůbec "se nemuseli". Takže ano, i takový vztah se může obrátit a ti dva spolu najdou společnou řeč *vtip*

filip17*
hodnocení

2x

Ahoj,

tak to se snad děje naprosto běžně ne? Kolikrát jsem jednal s nějakou slečnou, která mi byla nesympaticka a myslel jsem si o ní že je blbka, ale to že měla fakt hezkou postavu jsem nepopíral, tím pádem mě mohla přitahovat. A jestli z toho může vznikout vztah? Může, když se dva lépe poznají a přes počáteční nesympatie si padnou do oka.

hodnocení

2x

Vzpomínám si na jedno klišé, že i nenávist je cit, stejně jako láska. Pořád k tomu člověku něco cítíme. Nejhorší je lhostejnost, u té je to fakt marné...

Jedna známá mi říkala, že její manžel (tehdy její učitel - ne na SŠ ani VŠ, aby bylo jasno, šlo o nějaký kurz nebo školení) jí byl strašně nesympatický, neustále se s ním o něco hašteřila a jako učitele ho neměla ráda. Jsou spolu doteď a plánují třetí dítě. Při prvním dojmech je velice časté, že se mýlíme, podléháme jim. Klidně bych věřila i tomu, že právě tam, kde jsou silné negativní emoce zpočátku, častěji vznikne "něco víc".

hodnocení

Nejhorší je, že už stejně nic nebude, protože to byl krátkodobý zájezd na 6 dní. On tam byl a sám, já taky sama. Ale on si sedal k lidem ke stolu, se kterými jsem se bavila i já. A štval mě tím. Musela jsem si sedat jinam. Navazovat kontakt se mnou taky moc nechtěl. Asi měl doma manželku. Ale jeho pohledy jsem občas cítila a viděla. Ach jo. Románek s ním už nebude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]