Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč důchodci nezaloží svoji stranu

Od: bambula* odpovědí: 9 změna:

Někteří nadávají, část naříká a zbytek je spokojen. Důchodců je odhadem kolem 3 milionů, odeberu milion, tam bych řadil ty kterém je to absolutně jedno, chodí na melouchy pokud jim to zdraví dovolí, čučí na telepohádky, čtou koblih-Bakalovo čtivo, pustí si šlágr a další vymoženosti kapitalismu a rovněř kteří mají okolo 20 tisíc penze a více.. Zbytek kolem 2 milionů by byla velmi silná strana doplním pamětníkem seniorem můj děda má názor, když oblíbený Václav Klaus rozfofroval po sametu na důchody 340 mil., později ještě větší odborník Topolánek 30 milionů, mistr Kalousek zmrazí na tři roky důchody a je ticho po pěšině, dále přijdou volby, děda s bábou na doporučení super Mádla a krasavice Issové volí a volí další slibotechny. A nýní když firma TOP 09 hlavně pan Gazdík, Laudát a další, byla proti navyšování důchodů opět část seniorů je bude volit. Po hedvábném sametu byla založena strana " Důchodci za životní jistoty " a měla bídné 3% po volbách v roce 1998 vůdce Eda Kremlička snědl po dalším 3% neúspěchu a sázce brouka, poněvadž došlo k týrání brouka, byl broukožravec odvolán a strana zanikla. Vážení senioři, nadáváním a skučením nic nezmůžete, panstvo se dostane na čtyři roky k moci nelze šlechtu podle zákona odvolat a čtyři roky můžete důmat koho jste volili.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nu, když se podívám na volební kandidátky některých stran, tak mám pocit, že důchodci už stranu mají... dokonce několik.

repkin*
Přesně jsem to chtěl napsat, lidí pod 50 je tam poskrovnu navíc je to tam samý expert.

culdabulda1*
hodnocení

0x

bambula

- hlavně, abyste se dovedli postarat sami o sebe - my sice remcáme - ale máme to stejně za pár - my už to u té televize nějak doklepeme - ale vy mladí máte celej život před sebou - my už vás nevytrhneme !

doplněno 29.09.16 22:21:

cechacek

- copak já - já bych ráda volila dobře - pro mladé - ale i pro staré (přece jenom jsou léky drahé a nemoci nikoho neetří) - ale nevím KOHO !

U jsem postupně volila OF-Zelené- ODS-ČSSD - a ádná z těch vlád neskončila příli slavně. Jetě nikdy jsem nezkusila komunisty - protoe kadá strana má v programu, e s nimi do koalice nechce. Co se mi tedy demokratické moc nezdá - nikdy u se přece nemůou vrátit 50-léta a stalinský komunismus - to prostě nejde.

Volit extrémní strany se mi taky moc nechce - nevím, jestli by uměly kromě protestů i hospodařit. A nějakou stranu "broukoroutů" rozhodně nechci ani náhodou ! - take co s tím? Vychází mi jedině p. Babi - ale to je zase strana jednoho mue, to se mi taky nelíbí - co tedy máme my ubozí důchodci dělat? - co byste vy mladí radili, kdy se umíte tak hezky posmívat !?! A k volbám jít chci- nejít k volbám není řeení - moná to je ta chyba, kterou mladí dělají - nechodí volit, zatímco důchodci asi jo.

doplněno 29.09.16 22:24:

vidím, e mi taky blbne klávesnice, nebo co - chybí mi tam vude - ale četla jsem si to po sobě, tak nevím, jestli u jsem fakt tak blbá...

cechacek*

Culdabulda, chápu reakci v ádném případě nezávidím blábolení a manipulace se stádem v tele bedně, ale zachovejte klid, odhadneme, e je Vám edesát, ele s ohledem na kvalitní potraviny v supermarketech, čistčí vzduch z důvodů lapačů kodlivin u autíček, revizí kotlů a komínů, vynikající lékařská péče, tak se v průměru eny v české kotlině doívají okolo 80 let tzn., e můete jít jetě pětkrát k volbám, včetně vaich soukmenovců. Dále je pravděpodobné pokud jste ila v Československu, e jste v mládí a středním věku budovala komunismus, ovem nae generace na př. za 50 let nemůe zjistit jaký bude v Česku kvalitní Ismus a proto mám dojem, e i na seniorech záleí zda volí dobře, kvalitně, méně dobře a neb volí hraboe obecné korýtkové a jejich odrůdy, příp. nechodí k volbám vůbec a je jim jedno, jak zde budou dalí generace ít. Jinak můete říct, e jste byla mladá, ale já nemám jistotu, e budu starý.

doplněno 30.09.16 09:37:

Tak i kdybych byl solidně opojený, tak bych v příspěvku tolik přehmatů nevykouzlil, zasáhl tam neviditelný úpravář

culdabulda1*

nemůu příspěvek u doplnit - take musím takto - chyba není na mojí straně - prostě to nebere nebo . Co se děje? A co pořád máte s tím budováním kominismu - nemohli jsme přece vychcípat - něco jsme "budovat" museli, ne?

cechacek*

Doplním názorem Prof. MUDr. Maxmiliána Kašparů soudního znalce a odborníka na psychoanalýzu. Mimo jiné má analýzu. Ovšem co hlava to názor. Jedni ze současného stavu obviňují komunismus, jiní konzumismus, další neoliberalismus anebo hédonismus, to jsou ismy, ale hlavně tři zhoubné choroby.

1 - Ztráta studu

2 - rozvoj společnosti bez respektování norem

3 - pocit tíživé bezmoci

DIAGNOZA. Žijete v zemi, kde nic není hanba, tak zhodnotil zcela dobře českou kotlinu student z Asie po pouhém ročním pobytu.

dylin
hodnocení

0x

Důchodci tam své strany už dlouho mají a podle posledního průzkumu mají v součtu 38%.

hodnocení

0x

Víte, on by to byl dost problém, jsou důchodci, kteří jsou zdraví a pracují, nejsou zdraví a pracují, aby vůbec vyšli a další, kteří jsou rádi, že vůbec jsou. A právě ti by potřebovali nejvíc zastání, ale bohužel už nemají tolik elánu, aby chodili do poslanecké sněmovny nebo senátu. Dá jim dost práce sehnat dobrého lékaře, zaplatit léky, nájem a jídlo. Většina politiků se snaží z řady svých funkcí vytřískat co nejvíc a obyčejní lidé je nezajímají.Oni totiž ani nevědí, jak se za poslední léta zdražily třeba mléčné výrobky. Člověk s platem 100 až 200 tis. měsíčně neřeší,co si koupit a že takový obyčejný důchodce, ale i osamělá maminka nebo člověk s minimální mzdou nemá tolik peněz ani za rok.

hodnocení

0x

Mě zase vrtá hlavou, proč se nedomluví většina národa a nezaloží si "Stranu pacientů". Ta by musela s přehledem vyhrát volby a sestavit jednobarevnou vládu*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]