Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce na doma

Od: michaelachlad* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,marně scháním přivídělek - práci na doma,jsem na mateřské a nějaká ta koruna navíc by se hodila.Zatím jsem narazila na jen na podvodníky.Nevíte kde bych mohla něco dohledat,nebo nějaký kontakt.Moc děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jitkak*
hodnocení

0x

Dobrý den,

jedná se o vyplňování dotazníků-průzkum trhu a veřejného mínění, nejsou to žádné křiky, ale nějaká ta korunka se hodí ;) Pokud budete mít zájem, tak se prosím zaregistrujte v poradně a napište mi do vnitřní pošty ;)

michaelachlad*
hodnocení

moc děkuji,jste zlatíčko.

rora*
hodnocení

0x

Doporučuji obvolat výrobní firmy v okolí. U ná se třeba dají doma dělat vzorníky barev na vlasy, nebo montovat dřevěné hračky.

hodnocení

0x

Většinou jde o podvody nebo tak nízké ohodnocení, že to nemá cenu, ale řada mých známých si bere kdomů na dopoledne ještě jedno dítě nebo vyvenčí pejska.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]