Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych poradit. Podařilo se kamarádovi při návštěvě polit IPad kofolou. Zanesl jsem iPad do servisu iphoneostrava.cz/... Technik konstatoval, že se oprava nevyplatîJe tam vadná deska , nebo něco podobného.Ale to nehraje roli. Oprava převyšuje cenu nového iPadu. Starý byl cca něco přes půl roku. Kamarád zjistil , ze má pojištění na "blbost"U České pojišťovny . Nechal jsem si vystavit doklad, ze se oprava nevyplatí a vše nahlásil na ČP. Likvidátor po několika dnech volal, ze to musím dat posoudit do značkového servisu.Zajimalo by mě : 1. Jak se pozná servis který akceptuje pojišťovna .Iphoneostrava pro mne je dost solidní firma. 2. má na takové jednání vůbec právo?Ve smluvních podmínkách k pojistce jsem nic o nějakém servisu nenašel. Některé firmy u nás ani nemají zastoupeni. Nemám čas někde létat a hlavně jeho arogantní přístup v telefonu mě ...Pokud se někdo v tomto orientuje, tak prosím o odpověď, jak to tedy je. Předem děkuji za odpovědi a hezky večer .
Právo na to má a v podmínkách to určitě zahrnuté bude. Značkovým servisem bylo nejspíše myšleno oficiální zastoupení firmy apple, na stránkách applu si lze takové servisy vyhledat.
Tak jen na vysvětlenou . Právo na to nemá . V žádných podmínkách to není. Právo na to má u školních události co se týkají vozidel. Tam mají smluvní servisy. Dnes jsem obešel 3 pobočky ČP a všude to potvrdily. Zavolal jsem nadřízenemu pojišťovaka , ten se omluvil a přidělil nového pojistovaka. Takže jen se nebát zeptat. Nejsem žádný pojišťovací podvodník, takže v tom neumím chodit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.