Nejste přihlášen/a.
Podzim a chladné noce jsou tady. Už jste vytáhli peřiny nebo se ještě nemůžete rozloučit s letní dekou? Já jsem dostala nějakou angínu nebo co a antibiotika. Na deku jsem si dávala larisu, bylo mi zima, ale dnes jsem vytáhla a dala vyvětrat peřinu.
babkakzov tak to mě mrzí, že tyto krásné dny promarodíš...no já celoročně mám povlečenou Larisu a když začnou chladna, hodím na sebe ještě jednu deku tzv,televizní, někdy přidám teplé ponožky a teplejší pyžamo. Tak přeji brzké uzdravení...asi začnu vařit zázvor jako prevenci, prý prohřívá zevnitř
zrovna dneska jsem vynesla klasickou peřinu na sluníčko a těším se, jak se pod ní v noci ohřeju... už to chce... mám doma 18 st. a už bych jinak musela zatopit... ono je rozdíl, jestli člověk bydlí v domku nebo v paneláku - v paneláku jsem spala celý rok pod tenkou dekou a vypínala na noc topení...
Krásný podzimní den.
Bydlím v paneláku a už nám topí. Peřina není třeba a stejně , od té doby , co jsem narostl i na chalupě mi není peřina nic platná. Rohy čučí nahoru a pod nimi se moje valká schránka tetelí zimou, když přikyji nohy, omrzá mi rameno a naopak. Nejlepší bylo živočišné teplo-dnes už ani na to není spolehnutí. Tak používám duté vlákno a roštuji do kamen.
Jééé, děkuji vám všem za odpovědi. Je to moc pěkné čtení.
Mečíku, já jsem také kapku delší a také jsem měla problémy s peřinami. Všude, ze všech stran jsem vyčuhovala. Až budete mát potřebu a nějakou korunku navíc, nakoukněte do IKEA na peřinu 2x2m. Mívají i nějaké akce. I na cíchcy. A je po problému.
Na peřinu je čas ještě tak 2 měsíce. Celou noc mám pootevřené okno a teplota v bytě neklesá pod 20 stupňů. Ve dne pak při tomhle počasí ještě o nějaký ten stupeň stoupne. 80 let starý cihlový dům bez jakékoliv dodatečné izolace je z léta dostatečně vyhřátý a ještě nějakou dobu nebude nutné ani přitápět. Takže na rozdíl od "ekologicky" zateplených (takže v podstatě i "zazimených") domů v téhle době dost ušetřím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.