Nejste přihlášen/a.
Za moji dceru a její americkou rodinu mohu říct neslaví ale moje holka svůj a dětí né že by to slavili ale připomenou si to a jdou na pláž na dobrý oběd nebo do hezké restaurace. Její muž se divil že to u nás existuje.Oni zase slaví všechny svaté , jdou do práce a děti do školy v oblečení jedné barvy , což zase my neznáme. co kraj to jiné zvyky. Zato narozeniny , hlavně u dětí to je sláva...
Nemohou jmeniny slavit. Používají tolik jmen, že by se do kalendáře nevešla. I běžná slova, klidně z cizího jazyka, se stala jménem. Už si nepamatuji kdo, ale ten chtěl dát potomkovbi jméno škola, protože mu to dobře znělo.
V USA můžou rodiče pojmenovat dítě jakkoliv a že se tam vyskytují blbí rodiče! Slyšel jsem jména: Jablko, Eben ("Nebe" pozpátku), DJ, Le`4che, ABCDE, Jed I, Měsíční svit, ...
To by mě zajímalo, kdy by tito lidé slavili svátek.
Mimochodem - nejčastější jméno pro novorozeňata v Británii je Mohamed. S tím taky asi kalendář Anglikánské církve moc nepočítal ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.