Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Chtěla jsem se zeptat jestli by mě někdo neporadil přesný postup jak stáhnout aplikaci Záchranka. Mám androida Asuse ale nevím právě jak přesně postupovat při stažení.Jezdím hodně na kole tak tohle by se mohlo hodit člověk nikdy neví co se může stát. Vždy mě to odkáže na Google ale tam to po mě chce nějaký účet a ten nemám. Nevím tedy jak to stáhnout. Poradí mi tedy někdo díky
Dobrý den, musíte si vytvořit účet na Google a pak už jednoduše nainstalovat požadovanou aplikaci.
otevřít v mobilu GooglePlay, vyhledat Záchranka a dát Instalovat. Pokud nejste s mobily kamarád, požádejte někoho blízkého, kdo vám appku do mobilu stáhne
Ohneta- To je právě problém nemám nikoho blízkého kdo by mi to stáhnul proto hledámrady zde. Jen ještě jak to dostat do mobilu. To musí ještě mobil mít nějaké nastavení?
Nemusí. Otevřete si googleplay, je to aplikace, kterou byste měla mít v mobilu předinstalovanou. V ní si vyhledejte aplikaci Záchranka a pak kliknětě na Instalovat
Ohneta- asi se zeptám špatně musí být mobil připojen k internetu? Nebo jestli mám zajít k operátorům O2 kde by mi třeba pomohli s nastavením
Tlf. k netu musi bejt pripojenej (je jedno jakym zpusobem).
Osobne jsem nepochopil k cemu je to dobry:-/
Umíte se s telefonem připojit k internetu? Např. přes WiFi? Pokud ano, pak už jen najděte v aplikacích telefonu tu, která se jmenuje PLAY nebo jestli se na Poradnu díváte přes prohlížeč v telefonu, klikněte na tento odkaz. Otevře se vám stránka s aplikací Záchranka a pak už jen kliknete na zelené tlačítko NAINSTALOVAT. Po dokončení instalace najdete spouštěcí ikonu aplikace Záchranka mezi ostatními ikonami, které máte v telefonu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.