Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárkový poukaz

Od: bajrova odpovědí: 5 změna:

dobrý den, chtěla bych věnovat dárkový poukaz 500 kč. Je to možné?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Ale jo, klidně mi ho pošli. :-D

hodnocení

0x

Všechno jde, jen malé děti se nosí.

Komu to chcete věnovat? Poradně? I to nejspíš nějak půjde. Dárkový poukaz někde koupíte a předáte. Nebo kde vidíte problém?

hodnocení

0x

Je to jistě možné. Lze ho pořídit i u pokladen hyper a supermarketů...

např: formica.nahradko.cz/...

hodnocení

0x

Samozřejmě, koupit ho můžete v řadě obchodů a je to rozhodně lepší dárek nežu něco nevhodného. Já už např. dostala i poukaz na masáž či oběd a byla jsem moc ráda.

hodnocení

0x

Proč by to nemělo být možné?

Než darovat třeba nevhodnou halenku, v nevyhovující barvě a velikosti, to opravdu raději dárkový poukaz.

Obdarovaný vidí, že jste na něj nezapomněla, bude rád a zároveň si vybere sám podle svého vkusu a rozhodnutí. Zaplatí to Vaším poukazem, pokud zboží bude stát váíc, doplatí zbytek ze svého.

Mně se tato možnosto líbí, daleko víc, než nevyhovující dárek. Tak do toho. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]