Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vánoce jsou za dveřmi

Od: maky® odpovědí: 9 změna:

Každoročně mi připadá, že jakmile začne v září škola, vezme to takový spád, že Vánoce jsou tu coby dup.Již jste někdo pomysleli na dárky? Zrovna letos mám jeden velký problém, že jsem vypotila dárek pro kamaráda k 70tinám, to dostane darů, rodina, přátelé, kolegové...a ted se blíží Vánoce a jestli ještě vymyslím přiměřený dárek, no nevím nevím...:(

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x
Vanoce jsou o pohode.neco maleho. Hlavne si na ne nepujcovat.

hodnocení

0x

Hlavní je nekupovat dárky na poslední chvíli, což u mě nehrozí.

hodnocení

0x

Já jsem si do Oblíbených zařadila složku s názvem Vánoce. Když natrefím na něco zajímavého, tak do ní uložím odkaz. Už tam mám decodoma.cz/... Koncem listopadu Oblíbené projedu a obejdnám.

hodnocení

0x

Já jsem přišla na to, že od určitého věku jsou dobré dárky, které se dají sníst. Třeba v prodejnách oříšků a sušeného ovoce vám zabalí takovou pěknou kytičku ze všeho možného, že bych ji snědla na posezení. Kamošce dám pokaždé velký balík na jídlo, vychytám všecho možné ve slevách a přijde mi to na polovinu a pochutnají si stejně. Nebo třeba známá koupí hrnek, do toho nějaké neobyčejné oříšky do celofánu a má dvojí dárek - oříšky a a hrnek. Nebo já jsem se naučila šít na dárky plátěnou tašku - papírová se vyhodí, ale tu pěknou látkovou si každý nechá nebo dá třeba nějakou menší dítěti v příbuzenstvu.

a od určitého věku zase dárky, které se aplikují - mast, vitamíny, ...

Často kupuju nějaké to balení extra výhodné - vitamíny pro prarodiče, rodiče, ale i dětem, když to je balení s dárečkem. Považují to za každodenní mls-bonbon (opravdové bonbony totiž nesnáším a v domě je nechci) a přitom jim pomáhají při sychravém počasí...

hodnocení

Děkuji všem za inspiraci, to jsou dobré nápady :)

hodnocení

0x

Vánoce za dveřmi? Vždyť já chodím po venku v tričku a kraťasech;).

hodnocení

To nevadí, možná se budeme o Vánocích opalovat :-D

lidus*
hodnocení

0x

Dnes to v Kauflandu vypadalo, že Mikuláš je už zítra. V Tescu ve Vyškově obrovský poutač na vánoční slevu hraček, na email mí chodí vánoční nabídky Lega. Jelikož jsem ještě stále na chalupě, léto neskončilo, aspoň mi to tvrdí můj muž. Nejmladší vnučka (2,5 roku) chce kočárek jako má její starší sestra, starší vnučka chce 2 želvy a asi ji to nerozmluvíme. Obě holky potřebují zimní boty a bundy a tak dárky letos vymýšlet nemusím. První třída mi udělala docela vítr v peněžence a Vánoce zatím vůbec neřeším.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]