Nejste přihlášen/a.
Prosím jsem OSVC a chtel bych si poridit auto na ICO ale bylo by pouzivano i pro soukrome ucely jak to chcodi a pri koupi danneho auta je nutno neco polozit a nebo kdyz to bude urceno na splatky jak to je jsem zacinajici podnikatel predem moc dekuji za radu.
Jak mám rozumět tomuto : ...při koupi daného auta je nutno něco položit? Tak položit toho můžete hodně moc . To, jak budete auto financovat nemá nic společného s tím, že jste osvc. Bude záležet na podmínkách poskytovatele třeba leasingu. To, zda je lepší koupené auto zahrnout do majetku firmy či nikoliv nelze takto zodpovědět. Je potřeba znát plno ukazatelů, podle kterých se rozhodne, co je pro Vás výhodnější. Zajděte za někým, kdo rozumí účetnictví a poproste ho o radu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.