Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Využití krásného počasí v září

Od: maky® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, jak si lidičky užíváté toto krásné zářijové počasí plné sluníčka? Já jsem se vrátila ze třídeního pobytu z nemocnice, kde mi vyndali železa z nohy, tak se trochu poflakuji po domě, ale dny trávím nejvíce na dvorku a zahrádce, kde "onipuji" odkvetlé květinky, zalévám a přihnojuji, aby se tu návštěvám v té záplavě květů líbilo.Dnes jsme poseděli pod pergolou celé odpoledne i nyní k večeru byla teplota příjemná.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

0x

Jé, tebe bych tu potřeboval na zahrádku. :)

Já jsem byl ještě letos naposledy vyzkoušet rybníček (voda už chladne, ale zatím žádná hrůza, sluníčko paráda). A pak jsem odplevelil kousek zahrádky. A taky jsem ještě něco dělal doma, ale na to počasí žádný vliv nemá.

hodnocení

0x

ano, dneska bylo opravdu nádherně :) i já byla celý den na zahradě, užívala si krásného dne a věnovala se všemu, co mě zaujalo - za zmínku stojí např. výroba zateplených boudiček pro naše dva kočičáky :)

hodnocení

0x

Na zahrádku se chystám dneska. Zítra je totiž den odvážení popelnic na rostlinný odpad, tak abych ji naplnila. Navíc mám od včerejška nedělní oběd, tak mám náskok a místo vaření půjdu kopat.

Podzim je to vskutku krásný, ale velice suchý. Nikde ani houbička. Ještě, že jsem si po těch deštích začátkem srpna zahoubařila na Sázavě, jinak bych splakala nad výdělkem, jako se to stalo loni.

Brzy se dejte do normálu, ať noha nebolí. 3 dny v nemocnici, to bylo ještě dobré. Já byla v únoru měsíc. Nejdřív jsem z toho byla trochu vykolejená, ale pak jsem si tak zvykla, že mi bylo docela líto, když mě pustili. Poznala jsem tam opravdu pár prima lidiček, po některých se mi stýská dodnes. Na všem špatném by si měl člověk najít něco dobrého.

Tak ať to nebolí a je to pořád lepší. *slunce* Zdraví Jaga.

hodnocení

jago děkuji za přání, s tou nemocnicí to znám, vždy se tam spřátelím tak, že si dodnes dopisujeme. Na pokoji jsme si pomáhaly a podporovaly se, to se vše zvládá lépe.Noha je den ode dne lepší, můj pan doktor je kouzelník.Naše biopopelnice musí počkat, ještě nemohu tolik na zahradě řádit. Při posledním dešti se nám naplnilo šest sudů, tak se chystám prolévat stromky a tůje, jinak ji budeme před zimou vylévat a to je škoda.Pohodové slunečné dny Vám přeje Maky.

venkov4ever*
hodnocení

0x

Pomalu mně končí dovča, pár dní ještě využiju k túrám a krmení nutrií na rybníčku. Pak opět hurá rozvracet kapitalismus. *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]