Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

dieta jíst slepý

Od: rakos odpovědí: 4 změna:

Ahoj. Už jsem se s tím setkal dávno, ale nějak mě to jen prolítlo hlavou a dnes jsem si na to vzpomněl a začalo mě to zajímat. Tj. jezení se zavázanýma očima (člověk se tak neřídí kolik toho má v talíří, ale jak se opravdu cití - najezeně a nebo si musí přidat). Myslíte si, že je to efektivní?

Napsal jsem do nadpisu sice slovo dieta, ale spíš mám na mysli zdravé stravování (myslím jen mnozštví jídla a ne omezování různých druhů mas, ovoce atd...) Přeci když člověk jí, tak se řídí talířem jak to na něm vypadá. "Tady ten malej kousek sním a ten další už nebudu načínat". Nebylo by opravdu efektivnější pro organismus sníst tolik, kolik opravdu potřebuje a neřídit se rozumem?

Díky za připomínky a případnou přiloženou literaturu. :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
hodnocení

0x
no snad vite, kolik si toho na ten talir davate,ne? a nasyceni taky neprichazi hned. navic si nedokazu predstavit jist aniz bych se dival. to mi prijde uplne mimo.

hodnocení

0x

Já tohle praktikuju u televize s brambůrkama a tam to fakt nepomáhá *haha**haha**haha*

hodnocení

0x
Není třeba literatura.
Sebedisciplína a pevná vůle plně postačí.
Mozek nám dává impulz nasycení po cca 20ti minutách.
Pokud jíme dál,je to již obžerství.
Samozřejmě nepočítám ovoce a zeleninu.
Ještě dodám,zkuste pít poctivě opravdu dejme tomu dva litry vody denně.
Pocítíte sám ten zázrak...
Nemusíš být slepý,postačí,když jsi chytrý :)
iz*
25.09.16 17:11

*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]