Nejste přihlášen/a.
zaplatila jsem složenkou na jiní učet než jsem měla,chtěla jsem se zeptat jak tyto peníze dostat spět,děkuji za odpověd
1. Zaplatit spravne slozenku, at se treba nedostanete do prodleni s platbou
2. Pokud skutecne penize odesli na jiny ucet = ucet existuje (neslo o nahodnou chybu, kdy ucet s chybne zadanym cislem neexistuje a platba tedy vubec neprobehla), pak kontaktujte svoji banku, ktera kontaktuje prijemce, respektive kontaktuje banku prijemce, pokud je jina a pozadaji ho o vraceni castky.
V normalnim pripade jde vsechno hladce a neopravneny prijemce castku vrati. Pokud se ovsem nic nedeje, pozadate opetovne banku o sdeleni kontaktu a banka vam musi vyhovet (viz zakon o bankach). A zbytek uz je na vas. kontaktujete dotycneho s tim, ze mu date lhutu na vraceni a po te supky dupky k soudu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.