Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posilování-nevidím na sobě žádné výsledky

Od: djmarty64 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den chci se zeptat já už dlouhodobě posiluji dělám sklapovačky,kliky všechno možné..atd chci se jen zeptat já totiž mám problém se štítnou žlázou a právě nevím jestli to nějak s tím posilováním souvisí já se totiž chci strašně líbit holkám ale nevidím na sobě výsledky! Upřímně nechodím do posilovny jenom tak doma pro sebe si udělám pár slapovaček a pár kliků (myslím tím třeba tak 50 / někdy aj 40 kliků a sklapovaček)! Neberu žádné steroidy a ani prášky například:Creatin nic takového neberu)...Můžete mi prosím vás s tím poradit děkuji a Nashledanou

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlasatec*
hodnocení

0x
50 kliků je tak na udržení postavy pokud nemáš žádnou fyzickou práci. Kromě malého zpevnění asi nic jinýho ani pozorovat nemůžeš, to by byl namakanej kazdej.

dejvi
hodnocení

0x
Tím, že budeš dělat jen kliky a sklapovačky na tobě nic znát nebude. Tělo si na stejné cviky a váhu zvykne. Podívej ne na internetu, je tam spousta cviku, i posilovacích plánů s vlastní váhou. Další důležitá věc je kvalitní strava a odpočinek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]