Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co znamená: jsi žalud

Od: martin2 odpovědí: 11 změna:

Co znamená: Ty jsi ale žalud.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

proste blbec , idiot , takove prirovnani co neni sproste :)

doplněno 23.11.12 17:29:

presne tak je toho moc

pelo , jouda , cihla , lofo , brigos ... *smich**haha*

hodnocení

0x

Přesně tak, třeba totéž co trouba, blbec. Nám paní učitelka říkala: Ty jsi matěj, ty jsi kuba a přitom to jsou taková hezká jména.

To slovo "žalud" není sprosté a přitom se dozvíš, co si o Tobě ten druhý myslí. :DJaga.

Kdysi dávno, když byl populární Šimek s Grossmannem, si parta kluků říkala při oslovení: Šimku! Bylo to určitě lepší, než VOLE.

daniell*

Šimek - tak se jmenuje můj známy - strýc *smich**smich*

tt
hodnocení

0x

Občas se odněkud objeví jakási náhražka sprostých slov - nadávek.U nás se používa nadávka - přilba.

Ty jsi ale přilba...*haha*

ron*
hodnocení

0x

Natvrdlý, tvrdý jako žalud.

krkovicka*
hodnocení

0x
Přirovnání k bukvicim.Takže dutá hlava,blbec...

dzordz*
hodnocení

0x

V naší lokalitě se označením za žaluda nikdy nemyslel ten na dubu.. *nevi*

doplněno 23.11.12 19:42:

Tak ale Hope :D

hop®
V naší lokalitě se označením za bukvici nikdy nemyslel ten na buku.. *haha*doplněno 23.11.12 19:46: Já jsem si s tou teorií nezačal... :-P;)*smich*

daniell*
hodnocení

0x

"ty jsi ale" - Blbec *smich*

zabu
hodnocení

0x

žalud=název části pánského přirození. Co si asi tak o Vás myslí ten, kdo Vám tak řekne?

tomasgulas

No s tímto to právě, myslím, vůbec nekoresponduje ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]