Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zubař na dovolené

Od: marcela* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

moje zubařka má dovolenou bez zástupu, zubní pohotovost u nás funguje pouze o víkendu.

Na internetu jsem se dočetla, že se mám obrátit na ambulantního lékaře nejblíže svému bydlišti, ten mě odmítl vyšetřit...

Máte někdo radu jak postupovat? Opravdu z té bolesti šílím!

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Musí být funkční pohotovost která je i v týdnu, pouze nebude v místě bydliště, popřípadě řešte přes svoji zdravotní pojišťovnu.

dota*

Od nás je třeba nejbližší zubní pohotovost 114 km.

cinematic*

Opravdu se mi nechce věřit, že by u vás nebyl lékař s pohotovostní službou blíž, než uvádíte.

Citace: Někdy ale "volný"lékař nemusí být přímo v místě trvalého bydliště pacienta - podle nařízení vlády o místní a časové dostupnosti zdravotních služeb musí být služba zubního lékaře pro pacienta dostupná v rámci dojezdové doby do 35 minut.

vzp.cz/...

114km za 35 minut... leda letecky

dota*

Vsetín - jen o víkendu, Zlín - jen o víkendu, Uherské Hradiště - jen o víkendu, takže v týdnu je nejblíž Olomouc a to je od nás 114 km.

hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste zavolat o radu Vaší zdravotní pojišťovně:)

cinematic*
hodnocení

0x

Tady je seznam zubních po/...

Ještě můžete zavolat do vaší zdravotní pojišťovny, měli by vám pomoci s vyhledáním lékaře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]