Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
moje zubařka má dovolenou bez zástupu, zubní pohotovost u nás funguje pouze o víkendu.
Na internetu jsem se dočetla, že se mám obrátit na ambulantního lékaře nejblíže svému bydlišti, ten mě odmítl vyšetřit...
Máte někdo radu jak postupovat? Opravdu z té bolesti šílím!
Děkuji
Musí být funkční pohotovost která je i v týdnu, pouze nebude v místě bydliště, popřípadě řešte přes svoji zdravotní pojišťovnu.
Opravdu se mi nechce věřit, že by u vás nebyl lékař s pohotovostní službou blíž, než uvádíte.
Citace: Někdy ale "volný"lékař nemusí být přímo v místě trvalého bydliště pacienta - podle nařízení vlády o místní a časové dostupnosti zdravotních služeb musí být služba zubního lékaře pro pacienta dostupná v rámci dojezdové doby do 35 minut.
114km za 35 minut... leda letecky
Tady je seznam zubních po/...
Ještě můžete zavolat do vaší zdravotní pojišťovny, měli by vám pomoci s vyhledáním lékaře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.