Nejste přihlášen/a.
Také vám připadá že upadá orientace prodavačů v sortimentu obchodů?Nemyslím tím velké řetězce kde se vedle potravin prodává elektronika,ale ty specializovanější.Pro příklad:Železářství...prodavačka netuší co je to drátěný kartáč a neví co je vratový šroub.Nedávno jsem třeba chtěl koupit ložisko ve specializovaném krámě s ložisky...slečna v minisukni nevěděla jak se měří šuplérou a že bez čísla ložiska mi ho nedá.Nebudu tu psát všechno,ale setkávám se s tím stále častěji.Nebo chtít s něčím poradit jako kdysi...vyloučeno .
Také se s tím setkáváte?
V poslední době jsem se s podobnými "prodavači" setkala v OBI, nenazvala bych je už ani podavač, ale mimoň.
Výhoda je,že např. v Obi si můžete vybrat mezi prodavači. Je jich tam víc. Pokud mi jeden připadá jako mimoň, jdu za jiným. Můžete si vybírat. Horší je to v menších obchodech. Tam si vybírat nemůžete. Špatně poradit může ale i prodavač, který jako mimoň nevypadá.
Bohužel, setkávám se s tím více, než často. A to již dlouho takřka nechodím do mega, super, hyper obchodů.
Na druhou stranu mám pár obchodů, kam chodím bez obav, neb tam jsou ještě opravdu PRODAVAČI.
Bohužel to není jen otázka odbornosti prodavačů. Když zjišťuji, co produkují průmyslovky - konkrétně třeba v mém oboru, tak jsem upřímně zděšen, Prostě se naplno projevuje naprosto zcestná koncepce financování odborného školství takzvaně ,,od kusu´´. Prostě jde o to, protlačit i sebevětšího blba přes školu, i když je pak naprosto nepoužitelný... No a chystaná inkluze - to už je jen definitivní rána z milosti našemu školství
Ve městě kousek od nás je už několik let prosperující obchod s příznačným názvem FORTEL. Koupí se v něm úplně všechno pro jakékoliv kutění. Nejprve tam byl pan vedoucí + 1 prodavač, pak přibrali i 1 prodavačku a i ta holčina je stejně šikovná a stejně dobře orientovaná ve zboží, jako ti dva chlapi.
Mají všechno a co nemají teď, to objednají. Vyžádají si tel. číslo zákazníka a během týdne zavolají, že požadované už je na krámě. Stačí pak jen přijet a koupit.
Mám tuto prodejnu moc ráda, takhle dobře se nikdy v městečku nenakupovalo. Přeji, ať se FORTELU daří.
Doufám, že má upřímná pochvala nebude brána jako nekalá reklama. Co do financí, nemám s nimi nic společného, ale jsou opravdu dobří. A pochvalu si zaslouží. Jaga.
Já miluji prodavačky v malém železářství kousek od měho bydliště. Maličký obchůdek, povětšinou plný chlapů v montérkách a pak normální zákazníci a několik z nás, kteří buď vysvětlujeme, bez rukou se nedomluvíme, jak ukazujeme, kde ta věc je, anebo s fotkou na mobilu. Vždycky pochopí, o čem mluvím. A pak ještě dvě prodavačky v OBI u elektra. Ale v obchodech s elektronikou, vždycky jdu za mužským. Oplatilo se mi to několikrát.
Hlavní problém jsou peníze. Prodači mají jedny z nejnižších mezd. Dám příklad z oboru, ve kterém dělám a to je elektrotechnika.
Jako prodavač v elektru bych si vydělal 15-20tis hrubého.
Jako obyčejný zaměstnaný elektrikář bych si vydělal 25-30tis hrubého.
Jako odborný zaměstnanec např. CNC bych si už vydělal 30-40tis hrubého.
Podnikám a zpětně za 10let si vydělám min. 2x tolik, než bych dostal na CNC.
Takže mě za pultem nikdy neuvidíte. Možná jen v případě, že by byl obchod můj a už by mě nebavilo a nebo bych nemohl pracovat rukama.
Je to ještě horší. Ono nejde ani to, že na takové místa berou lidi mimo obor. Problém je i v obyčejném potravinářství. Prodavačky které už neumějí ani zabalit bonbonieru v obchodě.
JInak pochopitelně vyjímky jsou. Je spousta prodavačů-odborníků, kteří vědí. Většinou jsem ve specializovaných obchodech. A není to otázka finančního ohodnocení.
Moje zkusenost je, ze ve skutecnych specialkach jsou v drtive vetsine prodavaci znali, vi co prodavaji a dokazi poradit s vhodnym vyberem, technologii a pod.
I kdyz jednou se me take stalo, ze sem v loziskarne chtel samici unibalu a pani si nebyla hned jista. Hned ale priskocil jeji kolega a vsechno bylo v poradku.
A v ruznych hyper haus bau cokoliv je to o jednotlivcich. Nekdo si chce jenom odbyt svych 8 hodin, jiny se zajima a v sortimentu na svem useku se vyzna a treba i dokaze poradit.
Zdravím, já s nostalgií vzpomínám na bývalé lékárny,kde se míchaly mastičky a kapky na kašel a rýmu. Kde pracovaly lékárnice,které byly skutečně znalé a ne dnešní prodavačky a podavačky již hotových předražených léků. Dodnes cítím tu vůni v lékárně na náměstí a paní magistru,která v bílém plášti budila respekt a úctu. JISKRA
tak u nás na malém městě jsou takové lékarny 2.
A kamarádka si udělala soukromou (dosti drahou ) školu, protože vždy chtěla pracovat v lékárně a na VŠE se octla jaksi omylem Dnes tedy míchá ty masti u nich na ještě menším městě, i když není magistra.
Tak ona ta prodavačka v lékárně musí být buď magistr farmacie nebo farmaceutický laborant, nemůže to být někdo mimo obor, tedy by poradit měla umět. Jestli jen prodávají nebo i sami léky míchají závisí na tom, jestli mají lékárnu vybavenou laboratoří. A to obvykle řetězcové lékárny nemají. Moje sestra pracuje v lékárně už 20let, vystřídala jich hodně a říká, že k některým řětězcům by vůbec nešla, protože tam jsou zaměstnanci nuceni prodávat řetězcem vyráběná generika. Na to si vzpomeňte, až půjdete do Dr.Max, budete chtít něco a no Vám nabídnou svůj výrobek se stejnou účinnou látkou.
Ale na těch generikách není nic špatného. Právě že to jsou ty samé léky, se stejnou účinností, ale mají být citelně levnější, protože nemají značku nějaké známé laboratoře, u které platíte právě to jméno-logo. Správně je má nabídnout už sám lékař, ještě než napíše recept. Moje lékařka to tak dělá. Ale zrovna řetězec "Dr. Max" není nic moc. Ty jejich reklamy a slevy jsou jenom šidítka pro důvěřivce. Dost možná, že ten má ty svá generika ještě dražší než jiný distributor. Musí si také totiž vydělat na ty své reklamy v televizi a to je nemalá částka a to všechno se pak zobrazí v cenách.
Jinak k otázce dodávám, že to je smutná pravda. Ano, všimla jsem si toho a zpočátku mne to dost vytáčelo, když jsem já věděla o produktu víc, než ten co ho prodával. Ale už jsem si na to zvykla. Musela jsem. Takže už dávno nekladu zbytečné dotazy těm lidem co se tam motají a raději si to předem najdu na netu. A když na mne dotírá někdo s tím jestli potřebuji poradit, tak se ho schválně zeptám na něco hodně specifického, zaženu ho do kouta otázkami a pak se jako divím, jak je možné že to neví, když mi chce radit. Ale to musím na tohle náladu, většinou je slušně odmítnu.
Upadá orientace prodavačů? Ti dnešní "prodavači" zpravidla žádní prodavači nejsou. Jsou to lidi, kteří tomu vůbec nerozumějí, ale dělají to proto, aby měli za co přežít. Na opravdového prodavače se dneska narazí málokde.
hm máte pavdu, muselo by je to bavit, obsluhovat lidi za pultem tak, aby zákazníci byli spokojeni i v případě, že požadované zboží na prodejně chybí, tak v tom je kus umění a taktiky, také láska ke svému povolání i k lidem vůbec. Přijde očividně na...štvaný zákazník a hned je jasné, že se chce za každou cenu porafat. Prodavač, který bere své povolání současně jaké svého koníčka, takového zarputilce uchácholí a ten odchází spokojen se zbožím, které sice přesně nechtěl, ale má pocit, že koupil ještě výhodněji, nežli původně zamýšlel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.