Nejste přihlášen/a.
Ven se moc nedá jít, poprosím vás, dejme nějaké hodně zajímavé video nebo článek, jen tak pro podívání, pro podivení, pro zábavu. Třebas takové, hodně zajímavé: instagram.com/...
Něco pro krátkodobé pobavení. V Rusku existuje občanské sdružení Stop Ham (СтопХам. Jeho členové po neukázněných řidičích aktivně vymáhají dodržování dopravních předpisů. Když se řidič přesto domnívá, že pro něj pravidla neplatí, dostane na přední sklo velkou samolepku s nápisem Plivu na všechny, jezdím si (popř. parkuji), jak chci. Mnoho rozlícených řidičů se uchyluje k fyzickému násilí, ale narazí na početní převahu aktivistů. Asi příliš nepřekvapí, že největší agresivitu projevují majitelé drahých vozů, mladé ženy a čurky*. Dokážete si něco podobného představit v Praze?
* čurka - Čurkestánec, občan "Čurkestánu"; univerzální ruské označení pro čmoudíka z libovolné kavkazské či středoasijské republiky, součásti bývalého SSSR. Jak můžete vidět zde, někteří čmoudíci označení "čurka"nesou velmi těžce.
"babkazov", to video je zajímavé, to se nepodaří vidět jen tak hned někomu, díky.
Já přidám krátkou přednášku od MuDr. F. Koukolíka o psychopatech, je to poučné:
Stařenko, nějaké "Koukolíky"mám uložené a když mám rozjímavou náladu, tak je zkouknu. Pan doktor Koukolík je úúúúžasný. cs.wikipedia.org/...
Venkovane, tenhle dokument o bezdomovcích, ten jsem už viděla. A také vím, kde byl ten stanový tábor. Narazila jsem na něho při procházce se psem. (To mi to ještě chodilo.) Když něco takového vidím, jsem ráda, že jsem se dokázala ubránit všemu, co by mě tam dostalo. Děkuji, připomnělo mi to, že mám být osudu nebo komu, vděčná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.