Nejste přihlášen/a.
To, co jsem viděla a četla na netu, na mně dobře nezapůsobilo. Jakt vidíte vy ostatní?
No vidím to dost černě. Je fakt, že o tom moc lidí neví ani nechtějí vědět. Hodně informací je na osudu, zatím to pozoruji,ale co s tím?
Viděla bych to jako spíš mocenskou skupinu a z Osudu bych nečerpala, to je pro mne krajně neseriozní server.
Viděla jsem to na Youtube, trvalo to přes 2 hodiny. To samé na Zeitgeist Addendum, Endgame, Zeitgeist. Viděl to někdo? Co si o tom myslíte? PT
Nevím, jestli máte na mysli toto, zatím jsem to neviděla. Přišel mi jen odkaz v e-mailu a chystám se na to podívat snad ještě tento měsíc.
O takových věcech slýchávám a čtu už nějakou dobu. A můj pocit z toho všeho vyjadřuje starý vtip: Je to černé a klepe to na dveře, co je to? Naše růžová budoucnost...
jojo jejich clenem je i schwarzenberg z top 9 je to mazec..
velice zajimave dokumenty na toto tema jsou na mustwatch.cz/...
jsou u toho cesky titulky ..
po zhlednuti mi to vsechno krasne docvaklo...
hezkou zabavu!
arimas, nevím, zda jste si přehrála vše, ale mně překvapila myšlenka peněz a bankovnictví. Prý ten, co vymyslel bankovní systém, vymyslel bezva letadlo nebo piramidu s bankovkami, PT /stařenka/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.