Nejste přihlášen/a.
Bude to asi velice hloupá otázka ale jen tak pro zajímavost jde auto řídit bez obuvi? moc by mě to zajímalo
děkuji za odpovědi
Osobně to nechápu - bezpečnější jsou lyžáky než nazouváky... Ale můj "skorošvagr" jezdí v kamionu BOS! jezdí do Itálie a prý mu je horko a je to pohodlnější... Myslím, že je to velmi nebezpečné.
možná s dvěma širokými pedály u automatu... nevím, ale normální pedály šlapat naboso a náhle muset zabrzdit - no fuj - ty nehody bych pak nechal zaplatit řidičům, to je nezodpovědnost!
Nerad nosím brýle, ale i když nemusím (je to těsně na hraně a nemám je v ŘP), řídím vždy s brýlemi. Jezdit naboso je hazard s životy ostatních !
Jmlc-proč by řízení nez obyvi mělo být neezpečnější než v lyžácích? Naopak ty lyžáky jsou nebezpečnější-nemůžeš v nich mít žádný cit!
Osobně proto v zimě jezdím normálně v "botaskách" než v zimních botách.A do práce se raději taky v botaskách a v kufru komisňáky,které si poté obuji!
Pokud to vyhovuje tak klibně bez bot-je pak daleko větší cit v noze!
Najezdil jsem v létě v pantoflích tisíce km jak v osobáku tak ve vejtřasu a neznám nic pohodlnějšího. A nechápu všechny ty strašáky o pantoflích. Prostě komu se v nich řídí blbě, ať v nich nejezdí. Ale proč má někdo touhu mu nařizovat a vykládat něco o bezpečnosti. Já bych naopak, zase nikdy neřídil bos. Necítím se komfortně, když mám pod nohou pedál bez podrážky. Ale jsem schopen pochopit, že jako já to někteří nemají, a je to pro ně tak nejpohodlnější. Proč jim to tedy zakazovat?
Zase je to o té snaze státu, sešněrovávat lidi různými nesmyslnými nařízeními, o kterých nikdo neví na jakém základě a proč vlastně vznikly. A média mají o čem vysílat, a přehrabují se v tom tak dlouho, až některé diváky přesvědčí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.