Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat, jaký máte názor na YouTube a pokud natáčíte, tak co natáčíte ... Já mám názor takový, že to není stránka obzvlášť nebezpečná, jak si někteří lidé myslí, záleží co natáčíte
... Facebook atd. jsou úplně jiné stránky než YouTube. Také tam najdete něco, o čem se chcete dozvědět více. V dnešní době už skoro není nic, co by lidé nenatočili
... Děkuji
Rozhodně jako všude jinde je tam spousta blbostí a spousta užitečného. Asi je tam víc těch blbostí, ale to už je na každém, co tam hledá. Rozhodně je tam plno tutoriálů nebo například recenzí, takže něco užitečného se tam teoreticky najde pro kohokoli. Ale když člověk může sledovat v angličtině, je toho rázem mnohem víc užitečného.
YouTube mám ráda. Ale já to mám zase z toho důvodu, že mohu sledovat programy i z cizí země a je tam pro mne dostatečný výběr. Stahuji zcela běžně co mne zajímá, nebo poslouchám debaty. Takže za mne YouTube
Žádného nebezpečí jsem si tam nevšimla.
Tím nebezpečím, jsem myslela hlavně pro ty, kteří něco natáčí... Protože jsem si všimla, že jsou tam někteří lidi, kteří ho za to, co natočil uráží... Myslím si, že na to tam je ten PALEC DOLŮ a né aby ho uráželi... A taky jsem chtěla říct, že třeba na YouTube jsou většinou nahrány české filmy a pohádky úplně celé, což je super ... A někdy tam jsou jenom takzvané trailery, ale to je taky super, protože jsou to vlastně upoutávky na ten film atd.
...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.