Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

14 komárů v ložnici- jak je to možné?

Od: davv odpovědí: 5 změna:

Ahoj rádcové,

Bydlím v rodinném domku, blízko pole, ale ne na samotě.

Přes den větrám střešním oknem, a to jsem dnes okolo 20:00 zavřel, aby mi do místnosti nenalétali komáři. Postupem času, cca od půlnoci se v průběhu hodinky i přesto objevilo v místnosti postupně 14 komárů!- které jsem musel zabít. Zní to možná neuvěřitelně, ale je to tak. Jak je to možné, když jsem žádné komáry od zavření okna neviděl, a najednou se jich objevilo 14! Trápí mě to už celé léto. Čím by to mohlo být? Je to blízkostí pole? Nebo komáři nalétají přes den a schovávají se v místnosti? Nebo existuje nějaké komáří hnízdo?

Děkuji všem za odpovědi, už si nevím rady. Stalo se to také někomu v takovém množství? Nepsal bych sem, ale to množství mě překvapilo. Mám teď všude na zdi fleky od mrtvých komárů *bezim*

doplněno 16.09.16 03:52:

Tak teď tu létá 15. :(

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Bude to tím, že komáří nemají hodinky a létají si kdy se jim zachce. Okno jste asi zavřel pozdě. Nebo vletěli za světlem v místnosti, to hmyz láká.
Dále to bude třeba i chybějící sítí ve střešním okně.
Zřejmě jste je neviděl proto, že jsou malí, nebo bylo málo světla, nebo byli skrytí na jiném místě, než jste koukal.
A fleky na zdi budou kvůli špatné technologii likvidace komára. Mnozí používají vysavač, další takové ty lampy,které světlem hmyz přilákají a vysokým napětím usmrtí.
Je to opravdu neuvěřitelné, že se k Vám vetřelo jenom 14 komárů. Mohlo jich být mnohem více. Když se hmyz rojí, jsou to stovky jedinců... krvelačných... a samiček!

hodnocení

0x

Komáři se nezabíjejí, komáři se seberou vysavačem! Přes den dovedou zalézt a tvářit se, že tam nejsou.

hahanaj*
hodnocení

0x

bez sítí v oknech už si to neumím představit-pak nehrozí,že bych musela počítat komáry*smich*

eivlis*
hodnocení

0x

Taky si bez kvalitnich siti do oken nedokazu predstavit zivot a tak si muzu dovolit mit ventilacku otevrenou porad vcetne cele noci a nikdy zadny komar v baraku.. Komari jsou potvory a do 20h.vam jich tam vleti hejno, kdy se schovaji a v noci zautoci.. Komary tak nesnasim, ze jsem uz vycvicila zbytek rodinky, kdy jen otevreni hlavnich dveri musi zavirat hned bez zbytecneho otaleni prave proto, aby sem nenaleteli komari,muchy a jina havet..:)

repkin*
hodnocení

0x

Pouzival jsem raid do zasuvky a 100% uspesnost, od te doby co mam sitky v oknech jsem mel jen 2ks co vletel otevrenym oknem bez sitky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]